Edge of Sanity
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wachu
- rozkręca się
- Melepeta
- w mackach Zła
Re: Edge of Sanity
...jakieś 14 lat temu ostro zasłuchiwałem się w projektach Pana Swano. EOS zajebisty zespół aczkolwiek to co ten koleś zrobił z PanThyMonium zasługuje na szczególne słowa uznania. Czapka z głowy!
Six o clock.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja bym dodał, co kolwiek on zrobił wspomagając Godsend zasługuję jeszcze na większę uznanie...Melepeta pisze:...jakieś 14 lat temu ostro zasłuchiwałem się w projektach Pana Swano. EOS zajebisty zespół aczkolwiek to co ten koleś zrobił z PanThyMonium zasługuje na szczególne słowa uznania. Czapka z głowy!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- 4m
- weteran forumowych bitew
Dan Swano to Chris Reifert szwedzkiego metalu, czego się nie dotknie to zamienia w złotoMelepeta pisze:...jakieś 14 lat temu ostro zasłuchiwałem się w projektach Pana Swano. EOS zajebisty zespół aczkolwiek to co ten koleś zrobił z PanThyMonium zasługuje na szczególne słowa uznania. Czapka z głowy!
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Kontakt:
Crimson 1 to najlepsza plyta z gatunku 'melodic death metal'
Crimson 2 to syf - nie da sie tego sluchac przez te obrzydliwie tandetne klawisze
Crimson 2 to syf - nie da sie tego sluchac przez te obrzydliwie tandetne klawisze
Ostatnio zmieniony 27-11-2008, 19:01 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
pierdolenie, debiut Edge Of Sanity jest słaby, dwójka rządzi. a reszta mnie nie interesuje.Triceratops pisze:Debiut rzondzi, reszta taka se
- twoja_stara_trotzky
LOL!wolf pisze:1.Purgatory Afterglow
2.Crimson
3.The Spectral Sorrows
4.Crimson II
Unorthodox zjada wszystkie te płyty w 3 sekundy.
nie znam ale skoro tak mowisz to pewnie płyta musi byc chujowatwoja_stara_trotzky pisze:LOL!wolf pisze:1.Purgatory Afterglow
2.Crimson
3.The Spectral Sorrows
4.Crimson II
- Triceratops
Chyba dla swetrow, debiut rzondzi bo jst zajebisty, dwojka dla gotyckich ciot co sluchaja drugiej plyty Sentenced a reszta tak samo do woratwoja_stara_trotzky pisze:pierdolenie, debiut Edge Of Sanity jest słaby, dwójka rządzi. a reszta mnie nie interesuje.Triceratops pisze:Debiut rzondzi, reszta taka se
woodpecker from space
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
pierdolenie 'jedynka' i 'dwojka' na jednym wozku jada. A im dalej tym niestety gorzej...
ROTFLtwoja_stara_trotzky pisze:LOL!wolf pisze:1.Purgatory Afterglow
2.Crimson
3.The Spectral Sorrows
4.Crimson II
TYLKO CRIMSON.
*inne płyty ze Swano też ok ale z perspektywy czasu jedynie CRIMSON wciąż rozpierdala po latach
- twoja_stara_trotzky
Crimson to gówno.vulture pisze:ROTFLtwoja_stara_trotzky pisze:LOL!wolf pisze:1.Purgatory Afterglow
2.Crimson
3.The Spectral Sorrows
4.Crimson II
TYLKO CRIMSON.
*inne płyty ze Swano też ok ale z perspektywy czasu jedynie CRIMSON wciąż rozpierdala po latach
ile razy byłeś w Bolkowie tak btw?
mhmtwoja_stara_trotzky pisze: Crimson to gówno.
Ostatnio zmieniony 07-12-2008, 13:30 przez wolf, łącznie zmieniany 2 razy.
twoja stara cie poczeła w Bolkowietwoja_stara_trotzky pisze:
Crimson to gówno.
Crimson jest płytą co najmniej bardzo dobrą i trzeba głuchym żeby tego nie słyszeć.
- Skaut
czy ja wiem? z takich jednoutworowych zabaw zdecydowanie bardziej wolę Green Carnation - Light of Day, Day of Darkness.vulture pisze:twoja stara cie poczeła w Bolkowietwoja_stara_trotzky pisze:
Crimson to gówno.
Crimson jest płytą co najmniej bardzo dobrą i trzeba głuchym żeby tego nie słyszeć.
Coś tam było! Człowiek!
tak? a dla mnie nuda.pozbyłem sie beż żalu.ma oczywiście dobre momenty ale całosciowo album wydaje mi sie zbyt pretensjonalny,ckliwy wręcz..
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re:
No w tym przypadku to jednak nie...Skaut_Kwatermaster pisze:czy ja wiem? z takich jednoutworowych zabaw zdecydowanie bardziej wolę Green Carnation - Light of Day, Day of Darkness.vulture pisze:twoja stara cie poczeła w Bolkowietwoja_stara_trotzky pisze:
Crimson to gówno.