PHOBOCOSM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- zahartowany metalizator
Re: PHOBOCOSM
^ Kozacki track!!!
- Rattlehead
No i pozamiatane w chuj! Nie ma co zbierać. Się w końcu doczekałem.
support music, not rumors
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dobrz to jebie po żebrach
- Sybir
I myyyyykkk - poleciał preorder. Podoba mi się ten promujący kawałek, kompozycyjnie i pod względem produkcji. Nie sądziłem, że ruszą się jeszcze z tematem nowej płyty - chyba w Kanadzie w ostatnich latach jakiś zwyczaj nowy powstał, żeby na lata całe zarzucać pracę twórczą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- weteran forumowych bitew
...kolejny numer...
- TheDude
^ Zacny miażdżyciel. Czekam na album i mam nadzieję, że będzie srogi cios.
-
- w mackach Zła
Kiedy premiera ,jesli dobrze pamietam dawniej trzeci album był swego rodzaju potwierdzeniem kreatywnosci i siły kapeli . Tutaj jest jak najbardziej Siła i Moc , zatem czekam na całość . Zakup obowiązkowy na cd . Szkoda , że sprzedałem cała swoją dyskografie Ulcerate trochę mniejsza , na szczęście poszła w dobre ręce .
- tomaszm
Jaka ta nowa płyta to nudy obsrane. Poza otwieraczem ,który ma pomysł na siebie reszta się mieli w kółko bez pomysłu. Gdzie są te kapitalne zawodzące riffy budzące niepokój, gdzie zmiany tempa z szaleńczych na kompletnie wpadają w dół z czym ten zespół tak znakomicie radził sobie na poprzednich płytach? Tu jest wszystko pograne na jedno nudne kopyto. Słuchałem ta płytę w róznych warunkach-na słuchawkach, w samochodzie, na kanapie- efekt za każdym razem ten sam- niech się to wreszcie skończy, następnej szansy nie dam.
Szkoda ,bo wiązałem z ta płytą duże nadzieje.
Szkoda ,bo wiązałem z ta płytą duże nadzieje.
- Rattlehead
Się pozwolę nie zgodzić z powyższym. Od czasu premiery przesłuchałem pewnie ze 30 razy i nie było ani chwili żebym się nudził. Nie zawiedli mnie w żadnym stopniu i stawiam nowy album na równi z poprzednikami. Zamykacz to jeden z najlepszych w ich całym dorobku.
support music, not rumors
-
- rasowy masterfulowicz
Zakończyłem odsłuchy nowego albumu. Bardzo dobra płyta. Skojarzenia z Immolation, ale dla mnie to zaleta. Zaskoczenie na plus.
Celem życia nie jest przeżycie.