CZYSCIEC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed, Skaut
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
CZYSCIEC
Nieniejszym inauguruje otwarcie. Wrzucam tutaj najbardziej gownany album Nuclear Assault jaki wydali, plyte, ktora trzeba omijac z daleka szerokim lukiem chyba ze sie jest Rhapsody fanem albi innym milosnikiem wsiowego patatajstwa. Howgh!.
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CZYSCIEC
popieram.
- hcpig
Triceps, Twoje zarzuty pod adresem "Something Wicked" są tak absurdalne i nieprawdziwe że chyba jesteś pod wpływem czegoś bo inaczej nie przeszło by to przez palce. Pitolenie!? Gdzie niby? RHAPSODY? Upadłeś na głowę? Chociażby poniższy killer to pewnie miks HELLOWEEN i EDGUY.
Aha, mam rozumieć że w konsekwencji twierdzisz że TWG>>>>>>SM?
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
a nie jest ten refren heavy metalowy?
ta po reaktywacji to jeszcze większe gówno, fakt, ale do encyklopedii pasują to IMO tylko pierwsze trzy plus mini oczywiście.
ta po reaktywacji to jeszcze większe gówno, fakt, ale do encyklopedii pasują to IMO tylko pierwsze trzy plus mini oczywiście.
- hcpig
Jest rockowo hiciarski, przynajmniej tak zawsze go odbierałem.
Zaskoczyliście mnie, myślałem że najazdy na SM mogą czynić tylko jakieś brudasy w sofixach. Na czym polega ten czyściec tak swoją drogą, bo chyba tak do końca nikt nie sprecyzował? No i jeszcze co do TWG - taki zły przecież nie jest, zwłaszcza w świetle innych reaktywacji.
Zaskoczyliście mnie, myślałem że najazdy na SM mogą czynić tylko jakieś brudasy w sofixach. Na czym polega ten czyściec tak swoją drogą, bo chyba tak do końca nikt nie sprecyzował? No i jeszcze co do TWG - taki zły przecież nie jest, zwłaszcza w świetle innych reaktywacji.
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
World Genocide to jest chujnia na maksa. IMO twoja recenzja może zostać, ale z jakimś komentarzem dodatkowym, w którym ktoś z malkontentów się wypowie i będzie to w tym samym poście, żeby nie mylić młodych
- Triceratops
Chyba ze bedzie to pierwszy anty-post anty-teza anty-bog..ups zapedzilem sie. Oczywiscie, z komentarzem typu "omijac z daleka, wzorcowy przyklad jak mozna skurwiec z plyty na plyte po odejsciu kluczowych czlonkow.twoja_stara_trotzky pisze:IMO twoja recenzja może zostać, ale z jakimś komentarzem dodatkowym
Ostatnio zmieniony 02-02-2010, 08:13 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Triceratops
Tu nie ma hitow, tu jest kupa szamba z przewaga kupy....albo szamba, do wyboru.hcpig pisze:Triceps, Twoje zarzuty pod adresem "Something Wicked" są tak absurdalne i nieprawdziwe że chyba jesteś pod wpływem czegoś bo inaczej nie przeszło by to przez palce. Pitolenie!? Gdzie niby? RHAPSODY? Upadłeś na głowę? Chociażby poniższy killer to pewnie miks HELLOWEEN i EDGUY.
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
chyba jednak warto wrócić do pomysłu opiniowania płyt wrzucanych do encyklopedii - jester na imreze urodzinowa przyniósł półmisek z kałem... ta płyta nie tyle ze w dyskografii NA jest syfem, to jest syf pośród płyt które wyszły w 1993 roku...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
jak to kiedyś przesłuchałem to myślałem, że to taka bardzo uboga kopia czarnego albumu Metallicy... (którego szczerze też nienawidzę )Adrian696 pisze:chyba jednak warto wrócić do pomysłu opiniowania płyt wrzucanych do encyklopedii - jester na imreze urodzinowa przyniósł półmisek z kałem... ta płyta nie tyle ze w dyskografii NA jest syfem, to jest syf pośród płyt które wyszły w 1993 roku...
No i jeśli już jest ten temat, to postaram się przenieść całą tą rozmowę do wątku z komentarzami, a tutaj będą same recenzje płyt, jak w rocznikowych. Pytanie tylko ile osób jest za wrzuceniem Nuclear Assault do 'Czyścca'. Ja jestem na tak.
Coś tam było! Człowiek!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Ja jestem za natychmiastowym spuszczeniem jej w kiblu, bez pośrednictwa czyśćca. Ewentualnie założyć nową tablicę "Spłuczka Masterfula", gdzie będą umieszczane najgorsze płyty. Tam jest miejsce Something Wicked
- Skaut
- ultravox
Najlepiej byłoby zapomnieć, że taka płyta się ukazała. Jestem za spuszczeniem w kiblu
- Block69
Wyjebać z tego tematu wszystkie posty, wsadzić tu "Something Wicked" i komentować tam kaj sie komentuje i bydzie git.
PENIS METAL
- hcpig
Fiu fiu nie wiedziałem że SW ma taką złą prasę, rozumiem teraz dlaczego rozpadli się po tej płycie
A serio wrzućcie już reckę do tego czyścia, ale można zrobić też coś ta kształt kontrrecenzji (też w ramach czyścca - dlaczego niby album jest be itp.) - serio ciekawi mnie to w tym przypadku bo to jeden z moich ulubionych longów z thrashem, tylko oczywiście chodzi mi osoby które mają ten album dość dobrze przemielony i ułożony w głowie a nie "słyszałem coś gdzieś, nie pamiętam za bardzo ale się wypowiem" jak to niestety często u nas bywa bo wtedy to nie będzie miało sensu.
A serio wrzućcie już reckę do tego czyścia, ale można zrobić też coś ta kształt kontrrecenzji (też w ramach czyścca - dlaczego niby album jest be itp.) - serio ciekawi mnie to w tym przypadku bo to jeden z moich ulubionych longów z thrashem, tylko oczywiście chodzi mi osoby które mają ten album dość dobrze przemielony i ułożony w głowie a nie "słyszałem coś gdzieś, nie pamiętam za bardzo ale się wypowiem" jak to niestety często u nas bywa bo wtedy to nie będzie miało sensu.
Yare Yare Daze
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no oczywiście ja nie widzę problemu z wrzuceniem innej recenzji tego samego wydawnictwa
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- hcpig
No w tych normalnych tematach to nie ma sensu dublować recek skoro to ma być taka jednomyślna krynica mądrości, ale w czyśccu można już by robić takie komplety antynomicznych opinii. Poza tym ponoć jest już wybrane jakieś jury - niech piszą w braku innych zainteresowanych.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Skaut