KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- świeżak
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Na knockoutmusicstore.pl była promocja jakiś miesiąc temu. Zdaje się 20% w dół i darmowa wysyłka od 200 złych.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Knock Out, Amazon PL, metalshop.net.pl i fanik (idzie ale wysłali szybciej niż bym chciał) lodzio miodzio
dodatkowo Mister z Traumy szybko wysyła koszulki
na prezent od Tomka jeszcze czekam
dodatkowo Mister z Traumy szybko wysyła koszulki
na prezent od Tomka jeszcze czekam
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
- zahartowany metalizator
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
fan.pl - nigdy nie zamawiałem a coś tam jest w koszyku, przelew od razu czy raczej za pobraniem bo czeka się dwa miechy a nie dwa tygodnie?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
możesz brać przelew, wysyłają maila jak skompletują zamówienie więc nie musisz płacić od strzała.
rzułf
- Żułek
przelew jak skompletują
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
A przy okazji za nim skompletują możesz coś domówić to połączą zamówienia w jedno. Ja tak swoje kompletuję i domawiam od grudnia.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Zamówienie w znienawidzonym przez wielu Metal Mind wczoraj o 10:24, dostarczone przez jeszcze bardziej znienawidzoną PP za 13 zł dziś o 12:30. Jestem zadowolony z usług obu firm.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Hm, taka dziwna sprawa, może to tylko u mnie. W fanie jakby mniej Nuclear Blast. U mnie na liście w przechowalni nagle większość pozycji niedostępna, tych które potencjalnie rozważałem. Z zakupów też mi ściągnęli jako niedostępną jedną płytkę. Jakoś dziwnie.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Płyt NB nie brali przypadkiem z Mystic?
W Mysticu zniknęło sporo z oferty NB.
W Mysticu zniknęło sporo z oferty NB.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
No widzisz, tego nie wiem, w Mystic prawie w ogóle nie robię zakupów, bo tam zawsze drożej, a poza tym wkurwia mnie ten wszechobecny pop i inne nołnejmowe gówna które wciskają. Ale byłoby to słabe tak czy owak.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- WaszJudasz
Dark Omens zajebiście, testowane dwukrotnie. Nie ma się do czego przeczepić, a do tego nadprzeciętnie sympatyczny kontakt
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Tak, zawsze bardzo profesjonalnie realizowane zamówienie. Tylko trochę nowości by się przydało.WaszJudasz pisze: ↑05-06-2024, 17:01Dark Omens zajebiście, testowane dwukrotnie. Nie ma się do czego przeczepić, a do tego nadprzeciętnie sympatyczny kontakt
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Agonia - rewelacja jak zawsze ( 27 zamówień w 10 lat mi pokazuje ) w niedziele zamówienie dzisiaj rano w paczkomacie
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Stoigniew
chyba masz jakieś chody w Agonii, mając na uwadze jak wszyscy ich jebią ostatnio hehehe
ja natomiast chciałem pochwalić Fan. pl - mieli 45 dni roboczych na skompletowanie a zmieścili się w równy miesiąc kalendarzowy, łapka w górę
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
Kupiłem od Niemca na discogs płytę, zwrócił mi 0.82 € i napisał że będzie w weekend w Międzyzdrojach, aż się boje napisać co dalej z płytą.
- Najprzewielebniejszy
Szkopy, a zwlaszcza Szwajcarzy, czesto tak robia, ze jak moga cos wyslac taniej, odwiedziajac przy okazji sasiedni land, to korzystaja, wqiec bankowo przyjdzie ci dzieki poczcie polskiej, napisz mu tylko,zeby puscil poleconym, albo paczkomatem Bo inaczej wysle zwyczajnym nierejestrowanym
- Godplayer
- w mackach Zła
Zamawialiście coś z europejskiego sklepu Immolation?
Dzisiaj przyleciała paka, super wszystko zabezpieczone, co z tego jak w środku nie moje zamówienie. I teraz trzeba będzie się pierdolić że zwrotem.
0/6
Dzisiaj przyleciała paka, super wszystko zabezpieczone, co z tego jak w środku nie moje zamówienie. I teraz trzeba będzie się pierdolić że zwrotem.
0/6