Twój koncert życzeń i zestaw marzeń. Przeloguj się.olgims pisze: ↑28-05-2023, 15:09skoncz już płakać katolicka cioto i robić z siebie wieczna ofiarę. nikt logicznie myślący nie kupuje twojego bełkotu. jesteś na tym forum taka kloaka ruskiej propagandy, z której wiecznie jebie onuca. I w którym miejscu skłamałem - twoje katolsko-pseudonarodowe poglądy są dokładnym odzwierciedleniem uwiądu umysłowego wśród amerykańskich republikanów - marzy im się państwo wyznaniowe, tak jak tobie. Rusofil bo lizesz rowek swojego pana ekscelencji putina i jednocześnie oskarżasz wszystkich o rusofobię i możesz pierdolić o krytyce cywilizacji, ale to ustrojem jesteś tam zafascynowany i "silna" rola twojego idola. Zapomniałem jeszcze dodać, że to wszystko składa się na obraz ciebie jako antypolskiej szumowiny, zwykłego zdrajcy, który wyciera sobie mordę patriotyzmem.Pacjent pisze: ↑28-05-2023, 14:57Trzy kłamstwa w jednym określeniu czyli wszystko to co potrafisz. Po pierwsze nie fsszyzujący, bo jestem za państwem minimum, po drugie nie rusofil, bo nie jestem fanem tamtej cywilizacji, którą krytykowałem tu jeszcze wtedy gdy nie wiedziałeś, że takie forum istnieje.
NSBM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NSBM
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
czyli trafilem w sedno, ale serio nie jesteś jakaś tajemnica bozego stworzenia, która jest skomplikowana do rozgryzienia. Zwykły katolicki zastraszony cep i tak byś chciał co by Cep Cepa Cepem Poganiał, antypolska szujo.Pacjent pisze: ↑28-05-2023, 15:20Twój koncert życzeń i zestaw marzeń. Przeloguj się.olgims pisze: ↑28-05-2023, 15:09skoncz już płakać katolicka cioto i robić z siebie wieczna ofiarę. nikt logicznie myślący nie kupuje twojego bełkotu. jesteś na tym forum taka kloaka ruskiej propagandy, z której wiecznie jebie onuca. I w którym miejscu skłamałem - twoje katolsko-pseudonarodowe poglądy są dokładnym odzwierciedleniem uwiądu umysłowego wśród amerykańskich republikanów - marzy im się państwo wyznaniowe, tak jak tobie. Rusofil bo lizesz rowek swojego pana ekscelencji putina i jednocześnie oskarżasz wszystkich o rusofobię i możesz pierdolić o krytyce cywilizacji, ale to ustrojem jesteś tam zafascynowany i "silna" rola twojego idola. Zapomniałem jeszcze dodać, że to wszystko składa się na obraz ciebie jako antypolskiej szumowiny, zwykłego zdrajcy, który wyciera sobie mordę patriotyzmem.Pacjent pisze: ↑28-05-2023, 14:57
Trzy kłamstwa w jednym określeniu czyli wszystko to co potrafisz. Po pierwsze nie fsszyzujący, bo jestem za państwem minimum, po drugie nie rusofil, bo nie jestem fanem tamtej cywilizacji, którą krytykowałem tu jeszcze wtedy gdy nie wiedziałeś, że takie forum istnieje.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Nie tylko Ty, wyraziłem niedawno takze zdzwienie ze wiekszosc obecnych udaje, ze problem nie istnieje. Glosy podzielily sir na: problem jednak istnieje, problem istnieje ale po wojnie powie im sie ,,dobra, nie chcielismy wam przeszkadzac tym tematem podczas wojny, ale teraz juz przestancie kochac Adolfa", albo udawanie, ze nic takiego nie ma miejsca. Osobiscie uwazam ze problem istnieje i trzeba mowic wprost ze to jest zjebane. Generalnie black metal to miejsce dla pojebow, wspieram to, ale jak przyjmuje wymiar ogolnopanstwowy to cos jednak jest nie tak. Moga sobie zyc w swoim malym getcie.sanctusdiavolos pisze: ↑28-05-2023, 14:43
Luźnie pytanko. Czy tylko ja uważam, że tego typu "trybuty", to gotowy prezent dla twórców putinowskiej propagandy (denazyfikacja i te sprawy)?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
Pocieszę Cię, że czas szybko leci, a gówno pozostawione bez reakcji da się mocniej we znaki i będziesz mógł obrońcom nazioli to wszystko przypomnieć.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-05-2023, 17:31Nie tylko Ty, wyraziłem niedawno takze zdzwienie ze wiekszosc obecnych udaje, ze problem nie istnieje. Glosy podzielily sir na: problem jednak istnieje, problem istnieje ale po wojnie powie im sie ,,dobra, nie chcielismy wam przeszkadzac tym tematem podczas wojny, ale teraz juz przestancie kochac Adolfa", albo udawanie, ze nic takiego nie ma miejsca. Osobiscie uwazam ze problem istnieje i trzeba mowic wprost ze to jest zjebane.sanctusdiavolos pisze: ↑28-05-2023, 14:43
Luźnie pytanko. Czy tylko ja uważam, że tego typu "trybuty", to gotowy prezent dla twórców putinowskiej propagandy (denazyfikacja i te sprawy)?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Pociesze Cię, że nikt tu nie broni ruskich kurew
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
-
Mylisz się. Są tu obrońcy rosyjskich neonazistów, walczących po stronie Ukrainy. Nawet jeśli są tu lubiani tutaj muzycy NSBM to jest to co najmniej niesmaczne.
-
Wiadomo, ale tu niektórzy mają inaczej. Czują wyjątkową więź z siewcami antypolskości, a że trudno znaleźć coś bardziej antypolskiego od banderyzmu...
-
- postuje jak opętany!
Coś czuję, że tego gnoju jeszcze długo u siebie nie posprzątają... Na bieżąco wychodzą np. kwiatki z nazywaniem ulic po kolaborantach i mordercach.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-05-2023, 17:31Nie tylko Ty, wyraziłem niedawno takze zdzwienie ze wiekszosc obecnych udaje, ze problem nie istnieje. Glosy podzielily sir na: problem jednak istnieje, problem istnieje ale po wojnie powie im sie ,,dobra, nie chcielismy wam przeszkadzac tym tematem podczas wojny, ale teraz juz przestancie kochac Adolfa", albo udawanie, ze nic takiego nie ma miejsca. Osobiscie uwazam ze problem istnieje i trzeba mowic wprost ze to jest zjebane. Generalnie black metal to miejsce dla pojebow, wspieram to, ale jak przyjmuje wymiar ogolnopanstwowy to cos jednak jest nie tak. Moga sobie zyc w swoim malym getcie.sanctusdiavolos pisze: ↑28-05-2023, 14:43
https://twitter.com/edolinsky
Po wojnie nacki będą mieli ostre parcie na władzę i może skończyć się to bardzo różnie.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- rasowy masterfulowicz
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Kolega ma na sell parę takich zestawów Honor po 300 za 5cd, jak ktoś zainteresowany to na PW dam namiar. Bartwa? Ktoś?
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
- MasterMiller
- starszy świeżak
Przy takich cenach za powyższe wydania to radziłbym koledze sprawdzić swoje pochodzenie pod kątem przedstawicieli wyznania mojżeszowskiego.Bonecrusher pisze: ↑07-08-2023, 13:38
Kolega ma na sell parę takich zestawów Honor po 300 za 5cd, jak ktoś zainteresowany to na PW dam namiar. Bartwa? Ktoś?
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
To po ile to lata normalnie?
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
- MasterMiller
- starszy świeżak
Nowki były 35 PLN, a digi to max 50 tylko to były ceny lata temu.
- ozob
- zahartowany metalizator
To trzeba oszczac pierwej, a później polać benzyna i spalić. GÓWNO.Bonecrusher pisze: ↑07-08-2023, 13:38
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- DST
- weteran forumowych bitew
Pierwszy raz w historii przyznam ci rację.ozob pisze: ↑07-08-2023, 19:28To trzeba oszczac pierwej, a później polać benzyna i spalić. GÓWNO.Bonecrusher pisze: ↑07-08-2023, 13:38
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Dzięki za cynę Bonecrusher, ale w ogóle nie słucham tej kapeli. Spróbowałem i nie dla mnie. To chyba nawet nie był metal, chyba RAC na to mówią, ale nie jestem pewien.
PLASTIK NIE JEST METALEM