Zakrystia.Triceratops pisze: ↑12-01-2024, 09:09(...)
Spierdalaj bylo fajne, to chyba nasz nieoceniony Czeslaw to prowadzil? Potem nie zmienili nazwy na Thrashforum?
(...)
Nostalgia czasów niedawnych
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 10,5
- postuje jak opętany!
Re: Nostalgia czasów niedawnych
Nono.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem o co kaman
tam był Morbid Zając10,5 pisze: ↑12-01-2024, 14:46Zakrystia.Triceratops pisze: ↑12-01-2024, 09:09(...)
Spierdalaj bylo fajne, to chyba nasz nieoceniony Czeslaw to prowadzil? Potem nie zmienili nazwy na Thrashforum?
(...)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- karol
- rozkręca się
pamiętam ostatni odcinek metalli czy jakoś tak - (fonetycznie)"ject is hir und hojte die ala lecte metala zendung ale cajten" - Markus Kafka czy jakoś tak, bodajże soulfly tam był
wyjebane ręce
-
- w mackach Zła
Pałker PL chyba prowadził i taki grubszy koles w długich włosach najpierw
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
winampa używam do dzisiaj, i to nawet w takiej wersji jak na screenach z pierwszej strony tematu
mnie brakuje Ryłkołaka i jego audycji w środku nocy na RMFie
i starych kolekcjonerskich biletów na koncerty (które jeszcze są, ale już coraz mniej) które kupowało się w sklepach muzycznych, a nie w jakimś kurwa internecie do wydruku albo - o zgrozo- na aplikacje na jakiś pierdolony smartfonik
mnie brakuje Ryłkołaka i jego audycji w środku nocy na RMFie
i starych kolekcjonerskich biletów na koncerty (które jeszcze są, ale już coraz mniej) które kupowało się w sklepach muzycznych, a nie w jakimś kurwa internecie do wydruku albo - o zgrozo- na aplikacje na jakiś pierdolony smartfonik
Ostatnio zmieniony 12-01-2024, 17:47 przez Stoigniew, łącznie zmieniany 2 razy.
- Żułek
ja mam skórke Depeche Mode - Exciter
a audycje w środku nocy są bez sensu
a audycje w środku nocy są bez sensu
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rozkręca się
Tęsknię za latami dziewięćdziesiątymi, kiedy ogolona na łyso, przyodziana we fleki młodzież z rodzin patologicznych potrafiła się zorganizować na tyle, żeby urządzać szybkie łapanki na młodzież długowłosą, przyodzianą w czarne bluzy z kolorowymi nadrukami. Brakuje obecnie suma w tym stawie.tabaluga pisze: ↑11-01-2024, 23:50a z innych rzeczy brakuje mi metali wygladajacych jak metale na ulicach , Teraz jak wychodze na miasto ( warszawa )to co trzecia nastoletnia julka/ podstarzala grażyna nosi ramoneske. Kiedy ja nosiłem 20 lat temu to dziewczyny byly zbulwersowane ze nosze skore dla brudasow i satanistow eh.
Mam prawo reagować.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie piszę o zmianie postaw poszczególnych jednostek, które wyrobiły sobie określone nawyki ale o tym, z jaką kulturą słuchania wchodzą młodsze pokolenia. My (35+) jesteśmy ostatnim, które uczyło się jeść muzykę nożem i widelcem, następne to już genetyczni empechujkarze z muzycznym ADHD i FOMO.Bloodcult pisze: ↑12-01-2024, 13:39Kompletna bzdura. Pokaż mi jakikolwiek dowód albo i nawet przesłankę że streaming zniszczył szacunek do muzyki
Pokaż mi kogokolwiek z tego forum co po przerzuceniu na streaming zaczął uprawiać ten słynny bunnyhopping ? Od lat mam Tidal i w 19 na 20 przypadków puszczam coś z 'recently played'. Nikt - od Pestena, Konopnickiego po Mańka - nie zmienił nawyków. Ci co mieli szacunek do muzyki nadal go mają.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Nie hamletyzuj Jedter, mlodzi tez sie delektuja muzyka i nie bunnyhopuja, ucza sie nawet tekstow na pamiec. Nowe pokolenie godnie nas zastapi
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
mi najbardziej brakuje płonących kościołów z lat 90tych. Aż się łezka w oku kręci.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Wolfpackowe a potem BadTaste'owe to było dopiero wytrawne
- dzik
- zahartowany metalizator
-
- rozkręca się
teraz nosze prawilny czarny flek zeby dalej wzbudzac negatywne emocje wsrod normictwa ... do ramonesek nie ma już powrotu . zostały odmetalowione i splugawione przez kobietyr o b e r t pisze: ↑12-01-2024, 12:03Teraz tez nosisz czy inne palto.tabaluga pisze: ↑11-01-2024, 23:50a z innych rzeczy brakuje mi metali wygladajacych jak metale na ulicach , Teraz jak wychodze na miasto ( warszawa )to co trzecia nastoletnia julka/ podstarzala grażyna nosi ramoneske. Kiedy ja nosiłem 20 lat temu to dziewczyny byly zbulwersowane ze nosze skore dla brudasow i satanistow eh.
- Bloodcult
Przecież w samej tylko Kanadzie (gdzie jak wieść niesie wszyscy są uśmiechnięci) w ciągu jednego tylko roku - 2021 - podpalono i zniszczono więcej kościołów niż w Norwegii w latach 90. Tak więc drodzy black metalowcy - w porównaniu z tęczowym lewactwem to wy pizdeczki jesteście
-
Perła Chmielowa za 1,99.
- Medard
Akurat w Dąbrowie Górniczej podpalają:Bloodcult pisze: ↑12-01-2024, 22:04Przecież w samej tylko Kanadzie (gdzie jak wieść niesie wszyscy są uśmiechnięci) w ciągu jednego tylko roku - 2021 - podpalono i zniszczono więcej kościołów niż w Norwegii w latach 90. Tak więc drodzy black metalowcy - w porównaniu z tęczowym lewactwem to wy pizdeczki jesteście
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bloodcult
No nie wydaje mi się
Jak byłem w gimnazjum to świadomie muzyki słuchało 5 osób (4 chłopa i jedna dziewczyna). W liceum może że dwie plus trzech metalowców - 2 co słuchali metalliki i Iron Maiden oraz jeden black metalowy ortodoks co to mi powiedział że rozmawiać o muzyce to ze mną nie będzie bo nie mam długich włosów. Nikogo z tej trójki nigdy na koncercie nie widziałem
Studia - może że 3 osoby reszta fani Comy.
No i gdzie to jedzenie muzyki nożem i widelcem ja się pytam ? Pyry jedzone prosto z patelni
A czy z młody pokoleniem jest gorzej ? No nie wydaje mi się. A to poznałem kogoś z dychę młodszego co coś tam nagrywał a to do nas do korpo przyszedł młody punk świeżo po technikum co wielbił Sedes, The Bill i inne rzeczy które powstały 20 lat przed tym jak się ten gość urodził. Co więcej popatrz na frekwencje na koncertach polskich gwiazdek pop - taki Podsiadło wypełnia Narodowy a sanah czy kwiat paproci Atlas Arenę. Ktoś z naszego pokolenia miał podobne wyniki ? Może Hey czy Ira dekadę wcześniej ale chyba nikt z "naszych czasach".
- Bloodcult
Może śmigiełko podpaliłMedard pisze: ↑12-01-2024, 22:15Akurat w Dąbrowie Górniczej podpalają:Bloodcult pisze: ↑12-01-2024, 22:04Przecież w samej tylko Kanadzie (gdzie jak wieść niesie wszyscy są uśmiechnięci) w ciągu jednego tylko roku - 2021 - podpalono i zniszczono więcej kościołów niż w Norwegii w latach 90. Tak więc drodzy black metalowcy - w porównaniu z tęczowym lewactwem to wy pizdeczki jesteście
- tomaszm
Czego to pożar? NMP w Dabrowie Górniczej?
- tomaszm
Za ostatnie 2 lata było więcej pożarów w polskich kościołach niż można przypuszczać. Tam się od 2 lat wiecznie coś pali.