Szybrycht się starzeje, bo na nostalgie go zebrało. Ale to dobrze. Fajna podróż wstecz i sporo wspomnień. Pamiętam wiele wódki wypitej z panami z Lux Occulta ina Vox Mortis Festival. To była imprezowa libacyjna mafia. Tam gdzie grało Lux Occulta było wiadomo że będzie dobra biba po koncercie.
Jest i o Pacjencie
Muzyka jest słuchana, ale u nas takie zespoły jeszcze nie powstają, a przynajmniej mnie nie są znane. Środowisko fanów polskiego metalu jest dość konserwatywne w takich kwestiach jak stosunek do osób LGBT+. Dla metalowców dorastających w latach 80. głównym wrogiem była komuna i ona się im rozciąga na wszystko, co narusza ich utrwalony system wartości. Jest więc bardzo zabawne, że metalowcom z odwróconymi krzyżami zdarza się mówić głosem takich partii jak Konfederacja.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Mi się w chuju nie mieści jak można słuchać metalu i do bozi wnosić jakieś modły. Sam bym tych katoli nakurwiał grabiami ale wolę oszczędzić na liście z orzecha. jaką sieczkę trzeba mieśc we łbie żeby słuchać zespołow co plują na wyznania typowego chrześcijanina i spuszczać się nad zespołami co tym systemem wartości pogardzają. Ja pierdolę. Za prosty chłopak jestem.
Ja pierdole 1 listopada musiałem się przemieścić z Truskolas do Lublińca. Najebane na cmentarzach ludzi od chuja. Co drugi większy geniusz za kierownicą. Ja na grobie matki czy dziadków jestem 1 raz chociaż na 2 tygodnie gdzie kontempluje. Rewia mody, srody a kurwa o bliskich pamiętają jak 1 listopada kiedy trzeba lecieć na grób i znicz zapalić, bo święto pańśtwowe. Pogardzam. Tfu.
Mi się w chuju nie mieści jak można słuchać metalu i do bozi wnosić jakieś modły. Sam bym tych katoli nakurwiał grabiami ale wolę oszczędzić na liście z orzecha. jaką sieczkę trzeba mieśc we łbie żeby słuchać zespołow co plują na wyznania typowego chrześcijanina i spuszczać się nad zespołami co tym systemem wartości pogardzają. Ja pierdolę. Za prosty chłopak jestem.
Nie. To jest hipokryzja. Mamy bogobojnych posłów co głosują przeciwko aborcji a sami robią aborcję. Mamy kawalera budującego życie rodzinne Polaków to mamy i pierdolniętych wierzących metali co słuchają Deicide. Wszystko gra, proszę się rozejść.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Czytałem o nim kilka lat temu w Polityce. Podobno przeżył własną śmierć. Dosłownie. Poszedł do lasu i się powiesił, ale jakoś tak, że został mu tam gdzieś bąbel powietrza i odratowali. Śpiewa w intrygujący sposób, ale jego wykonanie "Serwus, Madonna" nie wytrzymuje z mistrzowską interpretacją Wojciecha Pokory.
Serio Pokora to śpiewal???masz jakiś namiar na to wykonanie??
Kiedyś w Metal Hammer był wywiad z Chylińską przy okazji premiery płyty "Pieprz". To było tak kuriozalne, że do tej pory zapamiętałem jak zestawiała ten album z kapelami pokroju Morbid Angel i generalnie z nurtem death metalowym. Nie mam pojęcia co oni wtedy brali czy pili, ale beret był już wtedy zryty ładnie
szukam wywiadu z zespołem demoniac z 99? roku w którym jechali po immortal i my dying bride . Był chyba w thrashem allu , pamietam ze był tam też wywiad z dismember zatytułowany " my jesteśmy death metal "
szukam wywiadu z zespołem demoniac z 99? roku w którym jechali po immortal i my dying bride . Był chyba w thrashem allu , pamietam ze był tam też wywiad z dismember zatytułowany " my jesteśmy death metal "
Kiedyś w Metal Hammer był wywiad z Chylińską przy okazji premiery płyty "Pieprz". To było tak kuriozalne, że do tej pory zapamiętałem jak zestawiała ten album z kapelami pokroju Morbid Angel i generalnie z nurtem death metalowym. Nie mam pojęcia co oni wtedy brali czy pili, ale beret był już wtedy zryty ładnie
Pieprz fajna płyta, co nie zmienia faktu że ROTFL jeśli to prawda.
^ Ma chatę, właściwie muzeum z materiałami dotyczącymi brata i innych dziwaków. Na FB jest aktywny, Kolega kupil od niego dla siebie i dla mnie czapki, naszywki i stare bilety z autografami.
^ Ma chatę, właściwie muzeum z materiałami dotyczącymi brata i innych dziwaków. Na FB jest aktywny, Kolega kupil od niego dla siebie i dla mnie czapki, naszywki i stare bilety z autografami.
Zajebiście. Obejrzę jutro, bo GG Allin to absolutny kult. Polecam obadaniw tefo kanału, bardzo ciekawe historie tam są, w większości ze Skid Row w LA