Saturn i Media Markt to było to samo, ten sam właściciel, wszystkie Saturny stały się MM. Co do płyt, to dział muzyczny został zlikwidowany, sklep online też juz nie ma Cd.Believer pisze: ↑14-01-2024, 12:56Są jeszcze jakieś większe sieciówki z muzyką pomijając empiki? Kilka lat temu kupowałem w saturnie, chyba już ktoś przejął te sklepy.Sgt. Barnes pisze: ↑14-01-2024, 12:12A teraz Media Markt nawet nie ma stoisk z muzyką...Jak byłem na studiach w Szczecinie, to w poniedziałek nie miałem już praktycznie kasy na życie, bo wszystko wydałem w Rock Boxie na kasety czy CD No i Metal Hammery czy inne Morbid Noizzy
Co do rock boxu, to często po szkole robiłem obchód po sklepach muzycznych, najpierw music land na rodła, potem rock'n'roller na bramie portowej, empik w galerii centrum i na końcu rock box na Łokietka
Nawet jak kasy nie miałem, to chociaż popatrzyłem na szmaty na wieszakach w rock'n'rollerze to był dział 'kasety za 2 zety', coś zawsze wybrałem jak mi reszta po sklepiku szkolnym została