Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
- Antton213
- w mackach Zła
Re: Panowie! Wracajcie!
#kalabraki #hangar16 #tenelektrycznypotwór
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Mija 10 rocznica od porzucenia forum całą falą przez użyszkodników takich jak Trocko, Morfeo 2000, Bonny, Adrian czy Konfiturator... czy będzie jakiś reunion? Czy powróci Brachwo Wój?
Yare Yare Daze
-
Tylko Brzachwo. Reszta może ssać kutasa manieczki na wieki.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Trockiego nie lubilem jak tu byl, ale z czasem widze ze dochodze do tych samych wnioskow jesli chodzi o muzyke w ogole do jakich on doszedl dawno temu, bedac chyba jeszcze mlodszym niz ja teraz i czasem az sie zastanawiam, jak to robil, bo nawet jesli czasem nie trafial z odpowiednim slownictwem, to ogolny instynkt tego, jak tocza sie kola historii mial doskonaly. Drone tez dobrze mowil ale jednej rzeczy do konca nie przeskoczyl, a mianowicie świadomosci, ze muzyka nie ma juz piesni przewodniej.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
Trocki sprał wiele osób na wartościowe rzeczy, to trzeba mu oddać. Najgorsi byli naśladowcy jak drone np który wycenia najlepszą płytę w historii metalu na 6/10 bo jest głuchym zjebem i przeintelektualizowanym farafoclem. Taki Marian np to typowy płytowy murzyn, obsesyjny konsument. Na wyróżnienie na przestrzeni lat zasługują Nasum, ultravox, gore obsessed, mają serce do metalu i nie pierdolą kocopołów.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jak dzisiaj pamietam, jak o gore obssessed pisales że zrobilismy tutaj z niego bozka nie i nie wiadomo kogo, chociaz zna 3 plyty na krzyz, i sie wyklocales o to ze chuja sie zna.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
Chyba dawno nie ruchales tęczowej torby bing.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-08-2023, 22:48Jak dzisiaj pamietam, jak o gore obssessed pisales że zrobilismy tutaj z niego bozka nie i nie wiadomo kogo, chociaz zna 3 plyty na krzyz, i sie wyklocales o to ze chuja sie zna.
-
Był jeszcze taki gość Sineater czy coś takiego. Kurwa, ten to kochał śmierć metal. Puściłem mu parę w chuj zajebistych płyt. Nie zapominajmy też o Triceratopsie i Mariuszu, prawdziwy młot na pozerów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypuszczalem ze odpowiesz cos rownie bezsensownego, bo ciezko tu cos odpowiedziec. Nie szukam nawet zwady, ale ciężko przejsc obojetnie kolo kogos, kto w obliczu kryzysu wieku średniego odkryl w sobie role metalowego policjanta, chociaz nie tak dawno opowiadal cos dokladnie oderotnego. Opowiadal, jak beznadziejny jest Manowar, a teraz udaje wielkiego fana. Nasmiewal sie z Manka, a teraz pisze o jego sercu do metalu. Smial sie z emigrantow, bedac samemu emigrantem. Pozuje na Conana bedac otylym. To nawet nie.sa zlosliwosci czy wyzwiska, wiem ze będziesz kontynuować jakimis przypadkowymi bluzgami z generatora, w kolko tymi samymi, ale zwyczajnie smutno sie na to patrzy, bo ciezko stwierdzić, co w ogole chcesz osiagnac tymi wygibasami i pozami.[V] pisze: ↑19-08-2023, 22:49Chyba dawno nie ruchales tęczowej torby bing.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑19-08-2023, 22:48Jak dzisiaj pamietam, jak o gore obssessed pisales że zrobilismy tutaj z niego bozka nie i nie wiadomo kogo, chociaz zna 3 plyty na krzyz, i sie wyklocales o to ze chuja sie zna.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
-
Bing, smutne to się czytało jak żeś pod drzewem przycupnął z żyletką. Takich rzeczy się nie pisze bing, może jeszcze zmądrzejesz i ten dundżeon synth ci wyprostuje kabelki.
- hcpig
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jesli dobrze pamietam, to stwierdzil ze to nie ma sensu i rozmowy do niczego nie prowadza, a w wyzwiska mu sie nie chce bawic. Czyta jednak.
Ostatnio zmieniony 20-08-2023, 00:32 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Ło kurwa, człowiek chwilę nie wchodzi a tu zawsze jakaś geylopada musi się odjebać. Hcpig, weno se chłopie coś zaruchaj czy jak... albo do Tommiego do Lublinca zajedź.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Dziś to leże cały dzień bez majtek i koszulki. Okropny gorąc był i jest na dworze. Babka koło domu oporządziła przy zwierzynie, a ja leżałem i miałem kaca. Wiadro wody mam koło łóżka i jak mi się chce to pije łyżką wazową. Czuję, że jutro wysram balasa, bo nie robiłem już trzy dni. Zdrowo się tak wypróżnić na podwórzu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Siema Mariusz. Czy mógłbyś wysrać półmetrowego balasa z dupy na podwórze z okazji 10 rocznicy od porzucenia forum całą falą przez użyszkodników takich jak Trocko, Morfeo 2000, Bonny, Adrian czy Konfiturator? Czy Brachwo Wój?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-08-2023, 00:44Dziś to leże cały dzień bez majtek i koszulki. Okropny gorąc był i jest na dworze. Babka koło domu oporządziła przy zwierzynie, a ja leżałem i miałem kaca. Wiadro wody mam koło łóżka i jak mi się chce to pije łyżką wazową. Czuję, że jutro wysram balasa, bo nie robiłem już trzy dni. Zdrowo się tak wypróżnić na podwórzu.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak zrobiłem. Co prawda nie miał pół metra, ale 38 centymetrów. Znów mierzyłem linijką próbując go naprostować na trawie. Myślałem o tych użytkownikach, których wymieniłeś gdy wychodził mi balas z dupy. Był bardzo jasny, żółty, prawie biały i rozlazły. Chyba mam problemy z trzustką, bo odór był ogromny, że niezdatne.Rumburak pisze: ↑20-08-2023, 00:50Siema Mariusz. Czy mógłbyś wysrać półmetrowego balasa z dupy na podwórze z okazji 10 rocznicy od porzucenia forum całą falą przez użyszkodników takich jak Trocko, Morfeo 2000, Bonny, Adrian czy Konfiturator? Czy Brachwo Wój?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑20-08-2023, 00:44Dziś to leże cały dzień bez majtek i koszulki. Okropny gorąc był i jest na dworze. Babka koło domu oporządziła przy zwierzynie, a ja leżałem i miałem kaca. Wiadro wody mam koło łóżka i jak mi się chce to pije łyżką wazową. Czuję, że jutro wysram balasa, bo nie robiłem już trzy dni. Zdrowo się tak wypróżnić na podwórzu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Mariusz zbadaj trzustkę, bo babka cię przeżyje mimo swojej zaawansowanej prostaty.