Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Girls, girls, girls v.2
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziambor walił niemca po kasku do animowanej króliczki to czemu nie wirtualna modelka w playboyu?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Panowie, zejdźcie na ziemię:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- weteran forumowych bitew
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Czy ta ostatnia ma zespół Downa?
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, bo nie mogę odkleić wzroku od pani #3
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
-
- postuje jak opętany!
W takim ujęciu to chyba mało istotne.
-
- postuje jak opętany!
Jeśli w typie kogoś jest Emma Stone i chcecie popatrzeć jak jest dymana przez pół filmu na wszelakie sposoby to oglądnijcie sobie nominowany do Oskara film Poor Things
- swetrwser
- postuje jak opętany!
No właśnie obejrzałem, bo Emma i mam tak bardzo mieszane uczucia. Wizualnie - super. Fabularnie, no kurwa chyba nie, aczkolwiek do przemyśleń.
-
- postuje jak opętany!
No mnie też fabularnie film nie powalił ale ona jest główna kandydatką do Oskara dla aktorki pierwszoplanowej, zakładam że za to dymanko
-
- postuje jak opętany!
No i dostala oskara, jednak pukanko zawsze na propsie nawet w mainstreamie
- DST
- Medard
zerknąłem wczoraj, nieszczególny to film, kobita z mózgiem dzieciaka, która uwielbia dymanko,
obecnie jest to przepis na zdobycie oskara
Die Welt ist meine Vorstellung.
- DST
I tak zapewne lepsze niż amerykański film propagandowy pod tytułem Oppenheimer.
- Medard
oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
co prawda za mało o samych pracach nad bombą, a za dużo komisji, przesłuchań itp. oraz płaczu jak to Oppi został pokrzywdzony przez państwo, tymczasem taki był klimat tamtych czasów i typ mógł prezentować się podejrzanie wg ówczesnych standardów,
ciekawy człowiek, wart dobrego filmu, mogło być inaczej, dla mnie byłoby lepiej
Ostatnio zmieniony 11-03-2024, 14:44 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
Z tych nominowanych do oskara mi zdecydowanie najbardziej podobal sie Anatomia Upadku, najbardziej wciagajacy.
- DST
Nie wiem, dla mnie ten film był pełen takiego amerykańskiego patosu i scen pokroju dwóch kolesi patrzących się na siebie i rzucających linijki pokroju "Mankind is at the crossroads, but we're doing what's necessary for the glory of American nation". Wymyśliłem se to w głowie teraz, ale chyba wiesz o jaki klimat mi chodzi. A to, że zrzucili bombę na Hiroszimę, ale było im przykro, to właśnie szczyt propagandy.Medard pisze: ↑11-03-2024, 14:38oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
co prawda za mało o samych pracach nad bombą, a za dużo komisji, przesłuchań itp. oraz płaczu jak to Oppi został pokrzywdzony przez państwo, tymczasem taki był klimat tamtych czasów i typ mógł prezentować się podejrzanie wg ówczesnych standardów,
Fajny wątek historyczny z tą komisją McCarthy'ego no i obiektywnie ładnie zrobiony film, ale nic więcej wg mnie. "Anatomy of a Fall" to była petarda.
- Medard
ten temat ma ogromy potencjał, który trochę został zaprzepaszczony,DST pisze: ↑11-03-2024, 17:04Nie wiem, dla mnie ten film był pełen takiego amerykańskiego patosu i scen pokroju dwóch kolesi patrzących się na siebie i rzucających linijki pokroju "Mankind is at the crossroads, but we're doing what's necessary for the glory of American nation". Wymyśliłem se to w głowie teraz, ale chyba wiesz o jaki klimat mi chodzi. A to, że zrzucili bombę na Hiroszimę, ale było im przykro, to właśnie szczyt propagandy.Medard pisze: ↑11-03-2024, 14:38oglądałem Oppenheimera i zdecydowanie lepszy, skonstruował bombę, ale się nie cieszył,
Fajny wątek historyczny z tą komisją McCarthy'ego no i obiektywnie ładnie zrobiony film, ale nic więcej wg mnie. "Anatomy of a Fall" to była petarda.
typ nietypowy jak na tamte czasy i stanowisko, które piastował, porównajmy amerykańskich generałów tego okresu, jeden z ważniejszych zobaczył Koloseum w Rzymie i myślał, że to amerykańska artyleria je zniszczyła
-
- postuje jak opętany!
Ruska zwolenniczka wujka Władimira, ale podglądam właśnie jej mecz na Indian Wells
i prezentuje się niczego sobie, chociaż troszku za bardzo glonojad jak na mój gust (powiększanie ust mogłaby sobie darować).
Chybe że to taki naturalny glonojad co sądzicie?
i prezentuje się niczego sobie, chociaż troszku za bardzo glonojad jak na mój gust (powiększanie ust mogłaby sobie darować).
Chybe że to taki naturalny glonojad co sądzicie?
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
nie wiem co to ale yutube mi wyjebało na pierwszej stronie
jest tego więcej
jest tego więcej