ROT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

ROT

29-05-2013, 18:34

Chciałbym pomóc dwóm bdb kolegom z tego forum zrobić coming out. Bo mimo tego, że śpiewają nam już pięknie 6 lat to wstydzą się zakładać temat i promować swoją kapelę, tak jak to robi Vitriol czy simondebelem, że już nie wspomnę o Konfituratorze i vicku. Chłopacy są bardzo skromni, wstydzą się grać koncerty (prawdopodobnie dlatego, że boją się przejęcia groupies przed kapele współdzielące deski) i w ogóle czasami coś tam nieśmiało tylko przebąkną w takim ruchliwym temacie jak "co tam teraz słuchacie?", że chwycą za instrument by wyrazić to co czują. Są bardzo wrażliwi na piękno i pewnie boją się negatywnych recenzji, więc proszę o wyrozumiałość i tylko pozytywne opinie. Grają co prawda dosyć cieżką odmianę muzyki heavy rockowej, ale nikt na początku nie zaczynał od razu od grania jak te kapele, co mają największą sprzedaż w statystykach Krafta. Możecie sobie tutaj posłuchać takiej próbki z kaseciaka wydanego przez ich bdb wydawcę Czesława, który chyba też jest skromny i stara się nachalnie nie spamić w co 2gim poście jak reszta tych forumowych przedsiębiorców sprzedających kasety za 2 dychu:

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

Re: ROT

29-05-2013, 20:51

podbijam bo jakieś tematy o listach sprzedaży królują na forum a muzyka dla pań po 40-tce leży odłogiem
Awatar użytkownika
hcpig

29-05-2013, 20:53

To jest ten zespół Blocka? Coś mi Alkoholokaust kiedyś puszczał.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

29-05-2013, 20:55

w rzeczy samej
Awatar użytkownika
hcpig

29-05-2013, 21:43

A gdzie gra użyszkodnik vicek?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Lykantrop

29-05-2013, 21:44

Tej drażliwej kwestii wolałbym w tym temacie nie poruszać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
535

29-05-2013, 21:47

Lykantrop pisze:Tej drażliwej kwestii wolałbym w tym temacie nie poruszać.
Czyżby coś z zakresu ruleta, black jack, baccarat?
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

30-05-2013, 12:04

Lykantrop pisze:Chciałbym pomóc dwóm bdb kolegom z tego forum zrobić coming out. Bo mimo tego, że śpiewają nam już pięknie 6 lat to wstydzą się zakładać temat i promować swoją kapelę
Ło kurwa, to już tyle ? Dopiero co my nagrywali u Blackulta 1 demo na ledwo działającym mikrofonie.
Doceniam zacną inicjatywę szanownego mosterdzieja, ale myśle, że promocja nie jest zła. Pierwsze demo poszło bardzo szybko, split jeszcze szybciej, a Pedofila ze 4 sztuki mi jeszcze ostały. Kto ma wiedzieć ten wie!!!:-))) Nowej demówy słuchałem ostatnio na słuchawkach i wyszło lepiej niż sie spodziewałem. Tyle mi styknie no i naszemu zacnemu wydawcy gromkie sieg heil za bdb robote. Pod koniec roku LP.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Czesław
rasowy masterfulowicz

30-05-2013, 12:07

Z nowego Apocalyptic Rites zine:

ROT

„Kingdom of Antigod Sodomy” taśma 2013

No nie rozpieszczają nas chłopaki z ROT i rzadko wypuszczają swoje ochłapy. Zwłaszcza, że materiał ten skomponowany został i nagrany już jakiś (dłuuuugi) czas temu tylko z wokalami był problem. Jeśli jednak już ROT to uczynią i cokolwiek wypuszczą to … o ja pierdolę! Uwielbiam takie granie. Raczej szybki i średnio-szybki, brudny i kurewsko chamski Black/Death Metal. Prosty wręcz prymitywny, chaotyczny z niewielką ilością zwolnień i solówek na kilometrów 666 śmierdzi Ameryką Południową. Brzmienie oczywiście brudne, ale mocne i na swój sposób selektywne. Wrażenie brudu i stęchlizny potęguje wokal, który wydobywa się z najmroczniejszych czeluści piwniczno-piekielnych. Wzmocniony pogłosem robi świetne wrażenie choć jeśli chodzi o zrozumienie to mało czytelny. Nie przeszkadza mi to jednak wcale, a nawet przeciwnie. Jeden kawałek jest po naszemu a inny po hiszpańsku … reszta po ingliszu. Materiał bardzo równy i spójny. Szkoda, że tak krótko gdyż tylko ok. 20 min., ale za to aż 9 kawałków (kurwa czaicie?! 9 kawałków w 20 min!!!) do tego dwa intra. Całość zamyka cover „Valka s Nebem” czeskiego Torr, którego ja osobiście nie znam, ale kawałek niezły chociaż chyba bardziej black’owy niż autorska twórczość ROT. No Panowie jeśli na następny wymiot trzeba będzie znowu tyle czekać to ja strzelam focha!
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-05-2013, 12:39

Myślałem że chodzi o brazylijski Rot, ten który wydał split z Sublime Cadaveric Decomposition, a tu proszę, niespodzianka. Posłucham w wolnej chwili.
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

09-06-2013, 15:38

Mam od wczoraj kasecinę "Kingdom of Antigod Sodom" i co ja tutaj mogę napisać? Po prostu kurwa brać jak najszybciej od Czesława. Za sam "Ritual Cult", należy się forumowym kolegom bdb hektolitr vódki !!!:-))))
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
ODPOWIEDZ