HYADES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: HYADES
Próbki z myspace słyszałem już jakiś czas temu i zrobiły na mnie wrażenie na tyle dobre, że mam zamiar zapoznać się z ich ostatnią płytą. Gdybym mógł sobie pozwolić to pewnie już bym kupił, ale niestety muszę wybierać i prędzej wydam kasę na jednego z dziesiątek thrashowych klasyków, których nie mam jeszcze na CD niż na Hyades. Dobrze makaroniarze łupią i oprócz braku oryginalności nie ma się do czego przyczepić. Wszystko na swoim miejscu - porządne brzmienie, dobre riffy, bardzo przyzwoite wokale i wpadające w ucho numery.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwszą styczność z nimi miałem jakoś w 2001/2002. Wtedy naprawdę mnie urzekli swoim podejściem do grania, wszak oldskul wtedy w modzie nie był. Taki heavy/ thrash bez przesadnej finezji, strzał w pysk i do przodu. I na tym moja przygoda się skończyła, ale z tego co teraz słyszę to trochę się zbrutalizowali i mniej w tym melodyki hejdrzwi metalowej. Jak się nawinie po okazyjnej cenie gdzieś to na pewno sobie sprawię...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ni chuja.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95