Projekt kolesia z Puissance. Co prawda płyta "Bound" nie jest jakąś zajebistą świeżością, ale gdyby ktoś nie znał to poniżej są linki do dwóch kawałków:
http://www.ephelduath.net/carinou_vivid.mp3
http://www.ephelduath.net/code666mp3/carinou_whore.mp3
Jak dla mnie rzecz zajebista, w sam raz dla totalnych maniaków Watain i producentów katan jeansowych!
CARINOU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CARINOU
No i jak tam Warcrimer, lepsze to nowe Puissance czy Carinou?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie wiem, nie chciało mi się wracać ani do jednego ani drugiego, choć oczywiście powyższe zdanie napisałem ironicznie.
- Morph
- Kontakt:
dowolne Puissance >>> wszystko Carinou.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Lykantrop
Wszystko czyli jedna płyta wydana w 2004 r. Jak dla mnie to było takie Puissance meets Placebo. A że tego drugiego nie zdzierżę...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
kij z tym, nowszych Puissance tez mi się na chwile obecną nie chce słuchać, choć narzekać na nie nie będę.