ARPHAXAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: ARPHAXAT
Przymierzam sie do zamówienia w Hells Headbangers i po dzwiekowych próbkach na stronie,zdecydowanie w tym zamówieniu znajdzie sie Arphaxat.Rzeczywiście niby,blackowa surowizna jakiej dzis wiele,ale jest cos specyficznego w tej muzie...
Death Dwells in Love
- TORTURER
- w mackach Zła
Niezła ta płyta, ale Drone w sumie napisał wszystko co można o niej napisać. Na pewno warto tego posłuchać, choćby ze względu na to, że z racji użytego instrumentarium brzmi to dość specyficznie. Brzmienie basów mogłoby nasuwać skojarzenia z 'Scarlet Evil Witching Black' wiadomo kogo, ale tutaj całość jest zdecydowanie bardziej surowa i brutalniejsza.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Debiut i zarazem jedyna pyta Arphaxat, od jakiegoś czasu mająca status "sold out", została skrzętnie przeze mnie zauważona w Pagan. Bierzcie nawet w ciemno, bo... no wiadomo, zajebista jest.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Na zachodzie już jest większe zapotrzebowanie na debiut. Ostatnio na discogs 2 sztuki zeszły po 25 ojro. A w Polsce bida...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95