Nie lubię symfonicznego metalu. Klawisze przywołują u mnie skojarzenia z dożynkowymi hitami disco. Włączyłem sobie trójkę młodych holendrów i jestem w pozytywnym szoku. Klawiszy tu pełno, więcej ich niż gitary, ale zostały użyte umiejętnie, tworzą odpowiednią atmosferę.
Co wy sądzicie o tej młodej ekipie? "Moc drzemie w nich wielka", czy po prostu porządny band, który niczym nie zaskoczy?
Carach Angren
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Carach Angren
Stay clean! 

-
- postuje jak opętany!
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: Carach Angren
miałem coś ich ale szybko się pozbyłem :)Bonecrusher pisze:Concept albumy są spoko. Tu jest to metalowa opera.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Widzaiłem ich na żywca. Padaka straszliwa, wiocha itp. Płyty nie posłucham na pewno nigdy :-)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Posłuchałem wiedziony tematem. Jeden utwór z ich ostatniej płyty dawał radę. Następny ssał pałkę manieczkowi. Niektórym może się to podobać, ale ta stylistyka jest tak kiczowata, że aż straszna. 20 lat temu wróżyłbym im sporą karierę, ale dzisiaj nie ze mną takie numery. :-) Nie moje granie.
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
jebać klawisze . trasz punk only