IN SILENT

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

IN SILENT

30-10-2013, 21:33

Obrazek

Obrazek

Polski zespół grający Death Metal. Z Sandomierza. Na koncie mają kilka dem oraz jedną dużą płytę o pełnym grozy tytule "Potępienie" ;)

Obrazek

więcej info na: http://www.metal-archives.com/bands/In_Silent/62881

próbki ich twórczości/umiejętności:

Ostatnio zmieniony 02-11-2013, 20:49 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

Re: IN SILENT

30-10-2013, 21:40

Widziałem ich dwa razy na żywca i byli do bólu przeciętni.
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

30-10-2013, 23:45

Castor, nie dość że słuchasz ostatnio samego chamstwa, chlejesz, to jeszcze zaczynasz wspierać total undergroundowe wyziewy w malowniczego Sandomierza. Ile razy mam Ci powtarzać, że to jest droga donikąd?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

02-11-2013, 21:10

Alkoholokaust pisze:Widziałem ich dwa razy na żywca i byli do bólu przeciętni.
Ja nie mówię, że to jakieś moje wielkie odkrycie, ale jak na zespół z tak małego miasta, grają dość ciekawie.

Lykantrop pisze:Castor, nie dość że słuchasz ostatnio samego chamstwa, chlejesz, to jeszcze zaczynasz wspierać total undergroundowe wyziewy w malowniczego Sandomierza. Ile razy mam Ci powtarzać, że to jest droga donikąd?
Ja chleje? Z tym chamstwem to niech Ci już będzie, metal powinien być chamski i zły, ale tym chlaniem przesadzasz;) Codziennie jestem trzeźwy jak świnia:) Czasy beztroskiego piwkowania, już dawno się skończyły:(
W kapeli na perce grał znajomy mojej kobiety. Myślałem, że to nic wartego uwagi, a tu miłe zaskoczenie. Chłopaki jednak dają radę.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

03-11-2013, 10:36

Czy ciekawie? Dla mnie to było takie typowe granie z MDKu , tylko że na death metalową modłę. Oklepane riffy, głupie teksty. Takich kapel są tysiące.
hare hare supermarket

nsbm.pl
ODPOWIEDZ