Spojrzałem, kto to wydał i wszystko jasne:/Drone pisze:Niestety nie bardzo. W końcu kupiłem na ebayu w Stanach nie mogąc upolować nigdzie bliżej.
Diamatregon - Crossroad [2009]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Diamatregon - Crossroad [2009]
'Come the Blessed Madness'
Nie wiem jak to się stało, że przegapiłem ten zespół i ten temat na forum. Za namową Drona i Skauta zakupiłem wczoraj trzy studyjne albumy Diamatregon. Włączyłem rano "Blasphemy For Satan" i tak już leci któryś raz i nie mogę się przełamać by wyłączyć i posłuchać następnej. Świetna płyta!
- megawat
- weteran forumowych bitew
Dlaczego ja tego tak rzadko słucham? Dlaczego mało kto o nich wspomina? Kurwa...
Włączyłem sobie z rana "Crossroad" i po mnie, trzeci raz leci i do wieczora dziś tylko to.
Włączyłem sobie z rana "Crossroad" i po mnie, trzeci raz leci i do wieczora dziś tylko to.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Skaut
-
Drone pisze:Longin, co Ty chcesz od tej okładki? Zdjęcie oddaje klimat tej muzyki doskonale :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior