Jestem przerażony - dlaczego na masterfulu nie ma tematu o bogach przesyconego Lovecraftem bardzo pogrzebowego doom metalu? Prosze się natychmiast tłumaczyć.
Dla rozruszania tematu pytyanie pomocnicze: lepsza epka czy pełny album?
THERGOTHON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
THERGOTHON
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: THERGOTHON
Najlepsza jedynka This Empty Flow.Baton pisze: Dla rozruszania tematu pytyanie pomocnicze: lepsza epka czy pełny album?
Lefthandpathyoga
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Popieram koreańca, zresztą wszystko od TEF jest bardzo fajne, najlepsze co ci kolesie zrobilil to odlanie się na death/doom.
Yare Yare Daze
- Mistrz
- postuje jak opętany!
naprawdę nie było takiego tematu? "Stream from the Heavens" miażdży, wspaniały album. EPki nie znam.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kasetową demówkę wydano potem na kompakcie w formie EP, która nawiasem mówiąc jest sto razy lepsza niż debiut `Stream From The Heavens` ze względu na biedne brzmienie.Taki debiut `Stormcrowfleet` też nie poraża produkcją, ale obie pozycje są na swój sposób kultowe.Chociaż minimalnie od `Fhtagn-Nagh Yog-Sothoth` wolę demówki kultowego Unburied.Szkoda,ze nikt nie bierze się za reedycje `Veil of Damnation` & `Among the Woods` :(
Destroy your life for Noisecore!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Tak. The Cure nigdy dość. :)koreaniec pisze:Najlepsza jedynka This Empty Flow.Baton pisze: Dla rozruszania tematu pytyanie pomocnicze: lepsza epka czy pełny album?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Już gdzieś pisałem, ale chętnie powtórzę. Thergothon to nuda i padaka.
The madness and the damage done.