EPHEL DUATH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

Re: EPHEL DUATH

09-01-2009, 20:43

Ephel Duath Through My Dog's Eyes DVD z nadchodzącej płyty ale pewnie każdy ma to w chuju. Sam sobie wkleiłem żeby później nie szukać po necie
support music, not rumors
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

16-03-2014, 13:56

Miałem niedawno fazę na, jak to się zwykł wyrażać użytkowik Plastek, 'artystowskie gówno' i pomny ich fotek z któregoś starego Mega-Sina z których waliło jakimiś studentami Akademii Sztuk Pięknych czy czegoś takiego najpierw dałem szansę 'Pain Necessary to Know' i średnio się spodobało się bo zbytnio było skażone syndromem 'muzyki do nikąd' ale 'Painter's Palette' jest już naprawdę zajebista - technika, pomysły, brak wrażenia chujowej eklektycznej sklejki jak i pretensji, do tego bardzo dobre czyste wokale momentami zalatujące Garmem. Potencjalne guilty pleasures okazało strzałem w dziesiątkę dlatego odświeżam temat, chociażby żeby zobaczyć co się na forume sądzi o tej płycie.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

16-03-2014, 16:38

Painter's Palette oczywiście znakomite, swojego czasu męczyłem ją motzno i często. Pain Necessary to Know też mi się spodobała, choć nieco mniej. Ale Through My Doge's Ass była tak przeokrutną sraką, że ja pierdolę. Nowej nie słyszałem w całości, ale te dwa numery, które słyszałem, niestety też zapowiadały chujnię dla studentów kulturoznawstwa, więc olałem temat. Szkoda.
ODPOWIEDZ