Pewnie z Morbid Noizz.Edinazzu pisze:słyszałem na jakiejś składance jeden kawałek z "Adagio".
SOLITUDE AETURNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: SOLITUDE AETURNUS
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Ano.Gore_Obsessed pisze:Pewnie z Morbid Noizz.Edinazzu pisze:słyszałem na jakiejś składance jeden kawałek z "Adagio".
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Też słuchałem i nic nie pamiętam. Ale pewnie mi się nie spodobało, bo wtedy tylko rozpierdol się liczył. :)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Edinazzu
Mi się chyba podobało, ale chyba inne priorytety wtedy miałem....Poza tym w 1998 roku kasetowcem byłem, a to nie ukazało sie na licencyjnej kasecie...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Kiedyś Rockers miał Adagio na CD po 10 zł. Kupiłem 5 i wszystkie puściłem za nie mniej niż 40 zł każda :DDDD
- Edinazzu
Mam pewne podejrzenia co do twojej "etniczności". :-) Masz smykałke to biznesu.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
posiadam na kasetach Beyond the Crimson Horizon oraz Adagio i akurat wczoraj sobie odkurzyłem
miło sobie od czasu do czasu posłuchac takich klimatów :) zwłaszcza Beyond jest super :)
zawsze ich wolałem od Candlemass ;)
miło sobie od czasu do czasu posłuchac takich klimatów :) zwłaszcza Beyond jest super :)
zawsze ich wolałem od Candlemass ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- [S.]
- zaczyna szaleć
"Adaigo" słabo znam, ale trzy pierwsze płyty (w tym "Beyond...") są faktycznie bardzo dobre.
Atmosfera na płytach Candlemass i SA jest jednak trochę inna i bardziej do mnie przemawia Candlemass.
Atmosfera na płytach Candlemass i SA jest jednak trochę inna i bardziej do mnie przemawia Candlemass.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?