RUSH'N'METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
RUSH'N'METAL
No właśnie, przyznam się że ruski metal to dla mnie wciąż zagadka, mało orientuję się w tej scenie, zdecydowanie najbardziej robiła mi Korrozia Metalla, podobała mi się też Aria a z innych klikmatów - rozrywkowa folkująca Arkona, bohaterowie ze splitu z naszym BoPem (ok), taki tam nawet nawet Rossomahaar... i chyba tyle, przynajmniej o ile sięgam pamięcią. Napiszcie nie wiem, jakiś kanon klasycznych a mało znanych krążków z Rosji albo po prostu trochę pozycji bardzo dobrych, wybijających się na tle metalu ostatnich lat.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
Re: RUSH'N'METAL
[youtube][/youtube]
więcej nie znam :D
więcej nie znam :D
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
BETONAMIESZAŁKA
ALKOHOLIZM
BETONAMIESZAŁKA
KANIBALIZM
Zło :D
Poza tym nalezy pamiętać o PSEUDOGOD, ale to nazwa tutaj raczej znana.
edit: a przepraszam, Pseudoboga już wymieniono. To nie wiem co dalej.
BETONAMIESZAŁKA
ALKOHOLIZM
BETONAMIESZAŁKA
KANIBALIZM
Zło :D
Poza tym nalezy pamiętać o PSEUDOGOD, ale to nazwa tutaj raczej znana.
edit: a przepraszam, Pseudoboga już wymieniono. To nie wiem co dalej.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Ciezko dorwac ale polecam
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenek
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Rosja na chwilę obecną to mi tylko z brutal death metalem kojarzy.
- Lykantrop
Scena raczej biedna, głównie kojarząca mi się z 4ligowym power metalem, folkowymi żenadami i Arią, którą rzecz jasna wielbię, Poza tym nawet spoko była kiedyś taka kapela jak The Morningside (chyba tak się nazywali), klimaty wczesnej Katatonii. Poza tym na pewno warto wymienić Katalepsy, Tvangeste (na które swojego czasu prano w Morbid Noizz), Deathmoor (ostatnio zakupił ich nawet wydawca Archgoat, barbarzyńska death metalowa młóca na naprawdę wysokim poziomie) i chyba alles. Kiedyś dostałem sporo płyt od gościa z Nomos Dei, który trudnił się wydawaniem ruskiego BM. Co nazwa to taki kloc, że aż żal było tego do końca słuchać.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Caligula
- rozkręca się
Co?Lykantrop pisze:Deathmoor (ostatnio zakupił ich nawet wydawca Archgoat, barbarzyńska death metalowa młóca na naprawdę wysokim poziomie)
Lashblood jest bardzo w porządku. Nitberg jest świetny, "Nagelreid" to kawał solidnej muzyki w wiadomych klimatach. Temnozor i Walknut mogą się podobać.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Z deathowych staroci - Necrocannibal. Z młodych, zdolnych - Septory. Fanom lo-fi BM może przypadnie do gustu Forgot.
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
A z nowosci jak moglem o ni zapomniec " onclick="window.open(this.href);return false;Alkoholokaust pisze:Z deathowych staroci - Necrocannibal. Z młodych, zdolnych - Septory. Fanom lo-fi BM może przypadnie do gustu Forgot.