Wszyscy, którzy nie mogli się doczekać kolejnej wspaniałeś płyty Lucifugum będą musieli wykazać się cierpliwością...
http://www.propaganda666.com/666.htm
Fajnie się ten news komponuje ze statementem ich wytwórni. No chyba, że se jaja robią :)
LUCIFUGUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: LUCIFUGUM
po "Xa Heresy" sięgnąłem z ciekawości. nigdy więcej.
- Block69
- zahartowany metalizator
W ogóle ten news jest tak napisany, że prawie polałem się ze śmiechu. :)Conflagrator pisze:Wszyscy, którzy nie mogli się doczekać kolejnej wspaniałeś płyty Lucifugum będą musieli wykazać się cierpliwością...
http://www.propaganda666.com/666.htm
Fajnie się ten news komponuje ze statementem ich wytwórni. No chyba, że se jaja robią :)
PENIS METAL
Właśnie o to mi chodziło. :)
Kiedyś nawet lubiłem Lucifugum jak grali wieśniacki symfoniczny black metal z automatem perkusyjnym. ;) Wiadomo, że dziś inaczej na to patrzę, ale mam CD z demówkami i czasem nawet do tego wracam. Generalnie kontakt z ich twórczością urwał mi się po "...And the Wheel Keeps Crunching...". Potem skusiłem się na dołączenie do większego zamówienia "Involtation", bo kosztował 13zł i po jednokrotnym przesłuchaniu wyleczyłem się ze sprawdzania nowszych płyt Lucifugum. W sumie z sentymentu przypomniałbym sobie pierwsze dwa albumy i sprawdził "Stigma Egoism".
Kiedyś nawet lubiłem Lucifugum jak grali wieśniacki symfoniczny black metal z automatem perkusyjnym. ;) Wiadomo, że dziś inaczej na to patrzę, ale mam CD z demówkami i czasem nawet do tego wracam. Generalnie kontakt z ich twórczością urwał mi się po "...And the Wheel Keeps Crunching...". Potem skusiłem się na dołączenie do większego zamówienia "Involtation", bo kosztował 13zł i po jednokrotnym przesłuchaniu wyleczyłem się ze sprawdzania nowszych płyt Lucifugum. W sumie z sentymentu przypomniałbym sobie pierwsze dwa albumy i sprawdził "Stigma Egoism".
- Realista
- weteran forumowych bitew
a nie słyszałeś Vector 33?;))
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
statement o zbiórce charytatywnej na typa ATTACKED BY FIRE w masce był masakryczny
po ukraińsku też widzę że spoko, bo ma "ożogi lica"
po ukraińsku też widzę że spoko, bo ma "ożogi lica"
Ostatnio zmieniony 11-10-2011, 13:46 przez Blackult, łącznie zmieniany 1 raz.
- Realista
- weteran forumowych bitew
Może to i dobrze, choć pamiętam, że wtedy ta płyta to była wymieniana na inne z prawie każdym zespołem. :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

LUCIFUGUM "Od Omut Serpenti" digi sleeve cd is available now
After the dramatic video session the band didn't stop and now is ready to spray the new portion of Poison. 40 min. of a spiritual aesthetic asphyxia in Authentic Satanic Black Metal form.
Not everyone will reach the bottom... But those who deserve will be tortured by six songs-hydras.
Be prepared for Regeneration!
1. истекающее к остаткам
2. щелочь антинатализма
3. основы кровосмещения
4. пламя короны
5. прибывшим в убытие
6. проявление силы
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Определение: Satanic Black Metal Authentism
Страна: Украина
Издатель: ПРОПАГАНДА
Дата издания: 28.07.14 л.в.
Формат: 3-х панельный digi sleeve CD с обложкой и 6 стр. буклетом, лим. в 999
Время звучания: 52:38
Они есть Книга без страниц, и они есть Мудрость. Они идут без знамён, и они будут парить. Они есть изолированная Каста. Это LUCIFUGUM, который ты никогда не слышал. И это всё тот же LUCIFUGUM последнего десятилетия. Та же суть: фанатизм и высокомерие. Те же ценности: страсть и преданность Чёрному Искусству.
- Впервые на проклятом Пути LUCIFUGUM Khlyst исполнил вокал (из-за критических проблем с горлом Stabaath была не в состоянии завершить цикл вербальных откровений).
- С этого момента LUCIFUGUM прекращает mp3 презентацию.
- Эксклюзивный A4 постер доступен бесплатно для каждого заказчика, который приобретёт "Sublimessiah" digi sleeve cd на ПРОПАГАНДА.
Track list:
1. от низменного... /06:45/
2. предубеждений жнец /06:43/
3. кремация смысла /07:19/
4. неумолимость (нет у моли кости) /07:16/
5. оноравливание /05:17/
6. llabu sn xel esis /05:50/
7. предназначение /06:58/
8. над величием /06:23/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;