Cóż ja mogę powiedzieć? Czy warto bawić się w uszczypliwości i pretensje pod adresem starszych i mądrzejszych, którzy powinni byli prać, zachwalać, wałkować, wymieniać nazwę w tematach o najlepszych płytach thrashowych, których zakichanym obowiązkiem było ten wątek zainicjować ładnych parę lat temu?
Obydwa długograje absolutnie doskonałe, z delikatnym wskazaniem na bardziej dziką jedynkę. Wali mnie, że to w zasadzie wypadkowa METALLICY i MEKONG DELTA. Otwórzcie sobie książkę kucharską na dowolnej stronie, wybierzcie przepis na chybił-trafił i gotujcie, z listą składników i opisaną procedurą przed oczyma. Pyszne?
Chuja tam pyszne. Do tego trzeba być artystą
FORCED ENTRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
FORCED ENTRY
Kerosene keeps me warm.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FORCED ENTRY
No cos z tą Mekong Deltą jest na rzeczy. Ciekawa kapela, nie wiem czy jestem kupiony, ale na pewno twór warty posłuchania, zwłaszcza "uncertain future". co prawda porównania do demolition hammer, które pojawiły sie tu na forum dla mnie troche na wyrost, ale Forced Entry generalnie warte poznania jest ;)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
To ja mogłem napisać w innym wątku, ale wyjęte z kontekstu to nie oddaje im sprawiedliwości. To jest oczywiście inny typ grania, ale właśnie na "UF" są takie momenty dzikiego, barbarzyńskiego wręcz napierdolu, kiedy po jakiejś połamanej partii wchodzi miażdżący riff, a perkusja młóci jak cepem.Harlequin pisze: co prawda porównania do demolition hammer, które pojawiły sie tu na forum dla mnie troche na wyrost,
Kerosene keeps me warm.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Żadna tam trzecia liga. Pierwszoligowy talent zdławiony przez okoliczności zewnętrzne; czas debiutu, miejsce pochodzenia itd.Triceratops pisze:Trzecia liga ale przyjemnie sie slucha
Kerosene keeps me warm.
- Triceratops
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Dobra, za pięć lat, jak się zacznie hype, to ja byłem pierwszy.Triceratops pisze:Czyli typowa trzecia liga.
Kerosene keeps me warm.
- Żułek
obie płyty bardzo dobre ale dwójka wchodzi mi nieco lepiej
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist