BABYMETAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Nothingface
postuje jak opętany!

BABYMETAL

08-12-2014, 17:38

http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... _2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Statystki ani szanowne komisje nie mogą się mylić. Best korea metalu.

Wkurwiające to to jest, infantylne, asłuchalne, pstrokate, pedofilskie, gejowskie i tak dalej. Ale jednak jest w tym tworze coś tak absurdalnego i mającego swój urok, że mimo to ogląda się te gówniane teledyski. No i wywołują ból dupy"prawdziwków" za co masa propsy. Nie potrafię zatem calkowicie zmieszać z błotem bądź olać to bezapelacyjne, muzyczne gówno.

Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

Re: BABYMETAL

08-12-2014, 17:43

albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
Nothingface pisze: Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
pewnie to taka "hehe ciekawostka", bo nie sądzę żeby ktoś zdrowy psychicznie był w stanie tego słuchać.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Lobas
zaczyna szaleć

08-12-2014, 19:20

Pewnie w Azji ich popularność jest porównywalna do Metalliki czy Iron Maiden.
Chelsea Bus Company
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

08-12-2014, 22:21

Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...

Mam straszną słaość do tego japońskiego kiczu.

[youtube][/youtube]
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2014, 08:53

Mental pisze:albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
po prostu chcieli pokazac ile warte sa internetowe ankiety :)
Guilty of being right
Sineater
postuje jak opętany!

09-12-2014, 13:05

Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
abstract
postuje jak opętany!

09-12-2014, 13:18

megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...

[youtube][/youtube]
jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2014, 13:34

Sineater pisze:Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
chyba musialbym popatrzec na ceny na allegro, zeby wiedziec czego sie potem bedzie najlepiej pozbyc
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Kosturr
zaczyna szaleć

09-12-2014, 17:14

abstract pisze:
megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...

[youtube][/youtube]
jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.
Tricot jest zajebisty, tak z rok temu dużo w aucie tego słuchałem. Ten kawałek jest zdecydowanie lepszy:
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

10-12-2014, 09:07

Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Kosturr
zaczyna szaleć

11-12-2014, 19:15

megawat pisze:Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)
The Dillinger Escape Plan w wersji jrock ;)
ODPOWIEDZ