http://www.ultimate-guitar.com/news/gen ... _2014.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Statystki ani szanowne komisje nie mogą się mylić. Best korea metalu.
Wkurwiające to to jest, infantylne, asłuchalne, pstrokate, pedofilskie, gejowskie i tak dalej. Ale jednak jest w tym tworze coś tak absurdalnego i mającego swój urok, że mimo to ogląda się te gówniane teledyski. No i wywołują ból dupy"prawdziwków" za co masa propsy. Nie potrafię zatem calkowicie zmieszać z błotem bądź olać to bezapelacyjne, muzyczne gówno.
Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
BABYMETAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: BABYMETAL
albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
pewnie to taka "hehe ciekawostka", bo nie sądzę żeby ktoś zdrowy psychicznie był w stanie tego słuchać.Nothingface pisze: Jak myślicie? Skąd się wziął fenomen Tego czegoś?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Lobas
- zaczyna szaleć
Pewnie w Azji ich popularność jest porównywalna do Metalliki czy Iron Maiden.
Chelsea Bus Company
- megawat
Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
Mam straszną słaość do tego japońskiego kiczu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
po prostu chcieli pokazac ile warte sa internetowe ankiety :)Mental pisze:albo czytelnicy Metal Sucks wybrali to dla beki, albo to tępe zjeby.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
-
- postuje jak opętany!
jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
[youtube][/youtube]
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
chyba musialbym popatrzec na ceny na allegro, zeby wiedziec czego sie potem bedzie najlepiej pozbycSineater pisze:Co nie zmienia faktu, że gdyby lekko zmodyfikować postawione w artykule pytanie "What do you think? Would you rank Babymetal's self-titled debut above "Once More 'Round the Sun," ".5: The Gray Chapter" or "Bloodstone & Diamonds"?" na "Co byś wybrał, gdyby ktoś miał zrobić ci nietrafiony prezent i kupić płytę Slipknot, Mastodon, Machine Head lub Babymetal?" chyba mimo wszystko wybrałbym ten Babymetal...
Guilty of being right
- Kosturr
- zaczyna szaleć
Tricot jest zajebisty, tak z rok temu dużo w aucie tego słuchałem. Ten kawałek jest zdecydowanie lepszy:abstract pisze:jesli mowisz o kiczu w kontekscie zamieszczonego przez ciebie utworu, to tu takowego nie ma. jest za to loop i stare shoegazy.megawat pisze:Azjaci słyną z takich akcji. Asłuchalne, głupie i... urocze...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- megawat
Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Kosturr
- zaczyna szaleć
The Dillinger Escape Plan w wersji jrock ;)megawat pisze:Fajnie, że nie tylko ja tutaj znam Tricot. Ten drugi obrazek faktycznie zajebisty. :)