Szanowni,
Po 26 latach w końcu ukazał się debiut opiewanego w klechdach i bajaniach Exorcist z Warszawy. Wielu nie wierzyło, a jednak.
"Utterances of Going Forth by Day" to 9 numerów, z których 6 jest ponownie nagranym materiałem z demówek, zaś 3 to zupełnie premierowe kawałki.
Le Menu:
1. Nuns` Sabbath
2. Gates Of Hell
3. The Wind
4. After The North Winds
5. Resurrection
6. 1410 Prolog - Before The Battle
7. 1410 Epilog - Two Naked Swords
8. The Last Deacon
9. Three Battalions*
* Bonus track (gdyż niebardzo pasuje do reszty materiału)
Najdłużej wyczekiwany debiut rodzimej sceny Thrash dostępny jest tukej:
http://exorcist.pl/sklep.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaś, żeby nie kupować kota w worku, sampli można posłuchać tu, o:
http://exorcist.pl/pliki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ktoś się pokusi o komentarz?
EXORCIST (PL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lobas
- zaczyna szaleć
Re: EXORCIST (PL)
Szkoda, że dopiero za kilka godzin będę w domu, bardzo chętnie tego posłucham.
Chelsea Bus Company
- ultravox
- zahartowany metalizator
Trochę zbyt krótkie te fragmenty, żeby oceniać, ale na pierwszy rzut ucha całkiem przyzwoite, klasycznie metalowe granie. Jedyne co mi tutaj nie do końca leży to produkcja (szczególnie bębny).
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Bardzo fajna płytka, tylko ostatni kawałek psuje wszystko i zostaje niesmak. Zawsze zapominam wyłączyć przed tym sabatonem fuck.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
- weteran forumowych bitew
W pełni się z kolegą zgadzam.Po co i komu ten kawałekKilgore pisze:Bardzo fajna płytka, tylko ostatni kawałek psuje wszystko i zostaje niesmak. Zawsze zapominam wyłączyć przed tym sabatonem fuck.
-
- w mackach Zła
myślałem, że koledzy przesadzają, wyolbrzymiają i tu generalną hiperbolę uskuteczniają, ale... po zanabyciu pyty, która naprawdę mi zrobiła umiarkowanie dobrze strzał w postaci tego kloca to gorsze niż fajka po całym tygodniu furania w nos. a sama płyta naprawdę ok, faktycznie - jak ktoś tam gdzieś wspomniał - album kompletnie nieprzystający do współczesności.aniola pisze:W pełni się z kolegą zgadzam.Po co i komu ten kawałekKilgore pisze:Bardzo fajna płytka, tylko ostatni kawałek psuje wszystko i zostaje niesmak. Zawsze zapominam wyłączyć przed tym sabatonem fuck.