O ile mi wiadomo to nie odszedł, tylko został wyrzucony z kapeli.Bonny pisze:Dobre pytanie. Sprawa wygląda mniej więcej tak, że Barney odszedł z ND pod koniec roku '96 po krótkiej trasie w Australii i Japonii.
DEATH DEALERS - Files of Atrocity [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: DEATH DEALERS - Files of Atrocity [2010]
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Files of Atrocity przesłuchałem już pewnie ze 100 razy i nie wiem czy znalazłbym coś czego by mi na tej płycie brakowało. pochłaniam ją w dawkach hurtowych, przesłuchanie za przesłuchaniem. 10 na 10 trafiła w moje oczekiwania, jest w każdym calu doskonała. w tej chwili, poza wybranymi pozycjami Extreme Noise Terror, w zasadzie nie mam najmniejszej ochoty na słuchanie czegokolwiek innego.
-
- w mackach Zła
Vane pozegnal sie swoja najlepsza plyta od lat. O ile do ENT od czasow ``Damage 381`` podchodzilem dosyc sceptycznie, a po kolejnej LP na kilka lat zupelnie stracilem ich z oczu, tak ta plyta zaskoczyla od razu.
W sumie osoba mogaca godnie zastapic Phila na wokalu w ENT i DD bylby znowu Barney, ale szanse pewnie minimalne. Ktos wie co dalej?
W sumie osoba mogaca godnie zastapic Phila na wokalu w ENT i DD bylby znowu Barney, ale szanse pewnie minimalne. Ktos wie co dalej?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Pytanko... czy gdzieś w PL jest do dostania vinyl "Files of Atrocity"? Tak słuchając sobie tego dzisiaj z cedeka stwierdziłem, że dopiero na czarnym placku to zabrzmi jak trzeba.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- Lykantrop
Dzięki wielkie :-) Teraz pewnie za zamówienie u Pasażera zostanę wykluczony z klubu honorowych kupujących w LSS.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
Mol też się pewnie pogubi w tym wszystkim ;)
- Harlequin
słucham własnie pierwszy raz i podoba mi sie, ta płytka ma naprawde wyczapisty drive :D
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
najlepsza rzecz w tych klimatach jaką słyszałem w ostatnim czasie, miaza, szkoda, że kapela tak jak szybko zaczęła tak szybko zakończyła swoją działalność
In a world of compromise...some don't
- Lykantrop
Przynajmniej dobre wrażenie po sobie zostawili. Podzielam entuzjazm kolegów i jednocześnie polecam zaopatrzenie się w vinyl, bo z czarnego placka brzmienie to po prostu miód na uszy. W tej niszy nie przypominam sobie kiedy ostatnio wyszło coś tak druzgocąco świetnego. Wszem i wobec tutaj wychwalany Dishammer się nawet nie umywa do dilerów śmierci.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Info z facebooka
New Death Dealers INCOMING!
- Hatefire
Świetna wiadomość.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a tak wygląda całość tej świetnej nowiny :
The record that started it all for Extreme Noise Terror, Raw Noise, RE/VOLT and Death Dealers ... Grab these while you can!!!
In other news four brand new tracks recorded... New Death Dealers INCOMING!