Jest to duży andergrałnd, bo nie posiadają nawet strony na metal-archives :( Musimy to zmienić! Samych materiałów na youtube też niewiele... wklejam to co istnieje, doceńcie to proszę.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Oglądając materiały wideo od razu na usta cisną się słowa: przystojni, młodzi, wysportowani. Po prostu oni są skazani na sukces!
Oto skład w jakim grają:
Kod: Zaznacz cały
Members: Daniel Gorzka - Vocals
Michał (Dante) Lisewski - Guitar
Krystian Centek - Guitar
Paweł (Kinio) Jakimowicz - Bass; Back. vocals
Łukasz (Qdłaty) Bartoszewicz - Drums
Genre: Metal
Hometown: Toruń

Ja sam może podzielę się z wami moimi przemyśleniami później, chociaż to też nie jest pewne, bo raczej wolałbym zachować je dla siebie, gdy przyjdzie mi prowadzić biznesy bądź rozmawiać z nimi podczas koncertu. Będę wiedział wtedy do którego z nich podejść żeby nie otrzymać oklepu stulejarskiej mordy. A gdy będę chciał prowadzić prawdziwe biznesy, bądź zająć się męskimi zajęciami dla prawdziwych drwali to podejdę do samca alfa zespołowego, któremu reszta składu jest podporządkowana.
Na zakończenie strona społecznościowa 'Fear of Harmony':
https://pl-pl.facebook.com/pages/Fear-O ... 2011239780" onclick="window.open(this.href);return false;
PS. Ponoć piszę tutaj jeden grajek z tego bandu, ale maskuję się profesjonalnie i nie mogę go namierzyć... Ale wszystko jest tylko kwestią czasu...
PS2. Ponoć wspierały ich 'Perły Metalu', ale rozwiązali umowę i teraz są w jeszcze większym andergrałndzie.