Ta kapela to kult, przynajmniej na ten moment. Bo nie ma nawet o nich wzmianki na M-A, a w internetach nie znajdziecie o nich kompletnie nic, zero, nul, gwizdek, takiego wała. Tylko tyle wiem, że odpowiedzialni są za to kolesie z Turcji, którzy maczali wcześniej tu i ówdzie paluchy, a w PERSECUTORY grają absolutnie nieoryginalną hybrydę thrash/ death/ black metalu utaplanego w smole, gównie i borygo. nie ma w tym nic, za grosz, odkrywczego. ale słucha się tego niezwykle przyjemnie.
wkrótce wydać ma ich 1sze demo na 7ep pewna brytyjska wytwórnia, która jest znana m.in. z wypuszczania na świat BOLZER. także to mówi samo przez się i nie ma mowy o tym, że to kaka... ale już nie będę tutaj nikogo przekonywał, niech tylko posłucha Perversion feed our forces i w mig mnie pojmie.
" onclick="window.open(this.href);return false;
PERSECUTORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: PERSECUTORY
karwasz. nie ten link, panowie i panie wybaczą.