Nie znalazłam o nich tutaj tematu. Dzisiaj przypadkiem dopadłam ich na youtube i póki co - wsiąkłam. Nazwa przewijała się w istniejących wątkach, ale tematu nie mieli. A chyba warto go założyć, bo wg informacji z Encyclopaedia Metallum to wcale nie są debiutanci. W dorobku mają na razie 5 długograjów i jeden split. Do tego zagrali już sporo koncertów. Najpierw tworzyli w Chile, teraz w Szwecji. Ostatni ich długi materiał to "Ain Soph Aur" z 2014 roku.
Link do przedostatniego wydawnictwa (poza splitem) z 2010, "Exaltation of Wisdom" tutaj: " onclick="window.open(this.href);return false;
Wielkiego odkrycia i objawienia nie ma, ale całkiem przyjemnie się tego słucha. Fajny podkład do pracy twórczej - w moim osobistym odczuciu ;-)
Znacie? Lubicie?
Hetroertzen
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: Hetroertzen
Jedynie "Exaltation... " można od biedy posłuchać. Wcześniejsze dokonania to 8 liga, późniejsze przepitolone festyniarstwo
Hjertet mitt slår i mørket