Śmierć pozerom czy chrześcijanom? Chlamy wódę czy demolujemy Watykan? Na pewno wszyscy uwielbiamy Venom I Motorhead.
Głosujemy 7 dni.
GEHENNAH vs. TURBOCHARGED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: GEHENNAH vs. TURBOCHARGED
Śmiem wątpić.ramonoth pisze:Na pewno wszyscy uwielbiamy Venom
-
- w mackach Zła
Bardzo lubię obydwie kapele, ale to tak jak zakładać temat Enforcer vs Iron Maiden...
-
- zahartowany metalizator
zacznijmy od początku:
Turbo >>> Gehennah > Turbocharged
Turbo >>> Gehennah > Turbocharged
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jest 535 w watku jest impreza
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wymyśliłem ankietę, ale nadal nie wiem jak mam zagłosować. Masochizm :)Necropunk pisze:Bardzo lubię obydwie kapele, ale to tak jak zakładać temat Enforcer vs Iron Maiden...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A głos na...?535 pisze:Śmiem wątpić.ramonoth pisze:Na pewno wszyscy uwielbiamy Venom
Nie wiem. Nachlać się lubię, a i zdemolować coś niejednokrotnie przy okazji, też się zdarzyło.
- Self
- rasowy masterfulowicz
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
http://www.metal-archives.com/bands/Tur ... 3540306875" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
Nie no, poważnie, obydwie kapele lubię, poważam, Gehennah nawet ubóstwiam. Ale zestawianie ich... tfu, w ogóle robienie takich zestawień to jakaś kindernia przeokrutna. Muzyka jest abstrakcją, więc siłą rzeczy tworzenie skal porównawczych jest bezsensowne.
Z resztą, poza osobą Ronnie'go więcej prawdopodobieństw nie stwierdza się. Gehennah to wszawy rock'n'roll, a Turrbocharged to d-beat'owy thrash/ death. Może i mianownikiem jest tu Venom, ale nadal to inna kategoria syntaktyczna :)
Z resztą, poza osobą Ronnie'go więcej prawdopodobieństw nie stwierdza się. Gehennah to wszawy rock'n'roll, a Turrbocharged to d-beat'owy thrash/ death. Może i mianownikiem jest tu Venom, ale nadal to inna kategoria syntaktyczna :)