zespół jest tak stary że na pewno nie ma tutaj nikogo kto pamięta tamte czasy. speed metal z retro-brzmieniem, rozpadli się po wydaniu debiutu. próbowałem gdzieś kupić ten materiał, nigdzie nie mogę znaleźć.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jest. :)Wolfkhan pisze:zespół jest tak stary że na pewno nie ma tutaj nikogo kto pamięta tamte czasy. speed metal z retro-brzmieniem, rozpadli się po wydaniu debiutu. próbowałem gdzieś kupić ten materiał, nigdzie nie mogę znaleźć.
Zespoły znam, ale samo napisanie, że istniał jeszcze jeden to trochę mało.Wolfkhan pisze:Jeśli znasz mniej więcej muzykę, którą grały zespoły speed metalowe w latach 80', to samo istnienie takiego zespołu może być rekomendacją.
Wolałbym na CD.
Jest u nas taki niepisany zwyczaj, że jak się temat o kapeli zakłada, to się jakiegoś wstępniaka pisze ogólnego, a do tego czasem po kilka zdań o każdej z usłyszanych płyt, żeby była jakaś podstawa do wymiany zdań i informacja dla niekumatych, bądź zachęta.Wolfkhan pisze:Jeśli znasz mniej więcej muzykę, którą grały zespoły speed metalowe w latach 80', to samo istnienie takiego zespołu może być rekomendacją.