Przekleje w sumie swój post z "Czego teraz słuchacie".
NETTLECARRIER-Black Coffin Rites-No! Takiego norsk black metalu mi brakowało.Żadnego religijnego kopiowania i dysonansów,tylko ponura acz wściekła atmosfera a'la lata 90te.Nic nowego ale piekny i autentyczny pomnik ku czci starego Darkthrone,Gorgoroth czy Isvind.Do tego zajebiste brzmienie-jestem pod wrażeniem,jak idelanie im sie udało uchwycić muł,las,nienawiśc i loch starej Norwegi ;)
Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ta płyta,aż musiałem załozyc temat :) (czego nie robiłem od dawien dawna...) no po prostu miód na me uszy .A jak wam sie podoba nicponie ha?
NETTLECARRIER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
NETTLECARRIER
Death Dwells in Love
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NETTLECARRIER
Paniczu ! :(
Taki temat już jest :(
viewtopic.php?f=13&t=11677&p=890674" onclick="window.open(this.href);return false;
Taki temat już jest :(
viewtopic.php?f=13&t=11677&p=890674" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- TORTURER
- w mackach Zła
Szukałem i nie znalazła wyszukiwara :( ...anyway,najnowsza płyta to piękna tradycyjna norweska surowizna i koniecznie jej słuchac trza!
Death Dwells in Love
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
BDB ten "Black Coffin Rites", jeżeli ktoś szukał cd to zapraszam http://allegro.pl/nettlecarrier-black-c ... 72386.html
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
biorę obie od ręki może być ? Napisz cene na priwSilent_Sea pisze:BDB ten "Black Coffin Rites", jeżeli ktoś szukał cd to zapraszam http://allegro.pl/nettlecarrier-black-c ... 72386.html
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Silent_Sea
Ponownie kilka sztuk cd i LP (blood red vinyl) NettleCarrier “Black Coffin Rites" do wzięcia. Płyta cd za 34, a lp za 58 srebrników + koszty wysyłki. Szczegóły na PM.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Brałem od kolegi, szybko i sprawnie a płyta godna polecenia.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
I się nie załapałem na cd (oba longi mam)Silent_Sea pisze:Ponownie kilka sztuk cd i LP (blood red vinyl) NettleCarrier “Black Coffin Rites" do wzięcia. Płyta cd za 34, a lp za 58 srebrników + koszty wysyłki. Szczegóły na PM.
- Silent_Sea
Artur, cd jeszcze mam - sprawdź emailArtur_burzum pisze:I się nie załapałem na cd (oba longi mam)Silent_Sea pisze:Ponownie kilka sztuk cd i LP (blood red vinyl) NettleCarrier “Black Coffin Rites" do wzięcia. Płyta cd za 34, a lp za 58 srebrników + koszty wysyłki. Szczegóły na PM.