RESURRECTION (PL. Słupsk)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

RESURRECTION (PL. Słupsk)

23-12-2016, 01:12

Nowa załoga death metalowa, momentami jest nieco grindu.

Widziałem live. Rozjebka zawodowa. Grzywka poszła w górę. Młode chłopaki a nakurwiają pięknie. Badajcie.

https://resurrectionslupsk.bandcamp.com/

Obrazek

Nie ma pończoch na twarzach, peleryn, świeczników ani innych daktyli. Tylko wpierdol.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

Re: RESURRECTION (PL. Słupsk)

23-12-2016, 01:42

jakie to czerstwe, gdyby to było nagrane w latach 90 to jeszcze było by to jakieś wytłumaczenie... oczywiscie mam na mysli polish realia
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: RESURRECTION (PL. Słupsk)

23-12-2016, 11:48

Nawet nie chce mi się słuchać, bo mnie wkurza gdy młody zespół obiera sobie szyld, który jest już uznaną marką, a poza tym samych metalowych Resurrection było/jest kilkanaście, w tym jeden w Polsce.
PS. No może gdyby nazwali się Vader to bym się bliżej zainteresował ze względu na reakcję Kmiołka :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ