FREE SALAMANDER EXHIBIT (Gównometal, szajs, obornik)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Karkasonne

FREE SALAMANDER EXHIBIT (Gównometal, szajs, obornik)

28-12-2016, 23:26

Obrazek

Przez pierwsze 2 kawałki zastanawiałem się, jak w ogóle zacząć opisywać tę syfiozę. Zobrazuj to sobie w ten sposób: odpalasz płytę, która ma zawierać, nie wiem co? Psychodeliczny metal? Prog-metal? Ale zamiast tego połykasz coś w rodzaju ciastka Alicji, które przenosi Cię w świat zegarów. Jesteś malutki, biegasz po trybikach, które ciągle się kręcą. Nie wiesz, czy za sekundę nie zaczną się kręcić w odwrotną stronę, a potem toczyć się w dół, by wystrzelić w kosmos. Na razie się to nei dzieje, ale może zacząć się w każdej chwili.

W tle widzisz wszystkie kształty i rozmiary zegarów: wielkie, wolnostojące, w kształcie kotów którym ruszają się w prawo i lewo oczy, sowy. Pamiętasz o tym, że musisz lecie na spotkanie, ale nie znasz czasu, bo każdy zegar pokazuje inną godzinę. Czujesz się do dupy, zupełnie jak ja słuchając tego szamba. Jedyną moją przyjemnością jest pisanie o niej tutaj, bo kto wie, może ktoś się skusi, nie takie oborniki ludzie lubią.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

Re: FREE SALAMANDER EXHIBIT (Gównometal, szajs, obornik)

28-12-2016, 23:30

Dosyć często wybieram nowe tytuły tylko po okładkach. Oczywiście jeśli nie dostałem werbalnej/tekstowej rekomendacji. Ta jest tak ciulowa, że raczej bym nie podszedł. Do tego łatka prog-metal i dziękuję na amen.
ODPOWIEDZ