BESTIAL MOCKERY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

BESTIAL MOCKERY

24-07-2013, 21:59

Se dziś przy cydrze słucham w kółko "GotI" i "Reign in Blood" i chciałem się wpisać w temacie o BMock, a tu nie ma tematu, bo pewnie był jakiś restart forum, jak mnie jeszcze na forum nie było itd, itp, etc. No to dla formalności zakładam, żeby napisać, że kto nie lubi "GotI" (nie mylić z Gotye), ten ma plakat Brada Pitta nalepiony na lodówce.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

Re: BESTIAL MOCKERY

24-07-2013, 22:03

Barbaric fuck
Necroslut
Open thy cunt
Necroslut

Dwójka i trójka doskonałe, pozostałe trochę gorsze, ale też chłoszczą niekiepsko.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Maria Konopnicka

24-07-2013, 22:28

Świetna kapela - dawno nie słuchałem, muszę sobie odświeżyć.
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

24-07-2013, 22:50

Obrazek

totalnie dzika i opetana....jestem w strzepach kiedy słucham tego krążka...NAJLEPSZA ICH PŁYTA !!!!
Awatar użytkownika
PrzemoC
postuje jak opętany!

24-07-2013, 23:22

Tracki "Slaughter Mass" i "Storm of the Beast" ze "Slaying the Life" to jest kurwa ogień po całości (i cała płyta też w cipę, a jakże).
Awatar użytkownika
Góral
w mackach Zła

25-07-2013, 15:23

Debiucik i Trójeczka przede wszystkim. Ostatnio chuje znowu zaczęły grać koncerty, chętnie bym obczaił.
Trust no one is the absolute Law.

P.J.E.C.

Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
DCI Hunt

25-07-2013, 15:33

Z czasem wszystkie ich studyjne płyty się pokupowały, ale w sumie bardzo dawno tego nie słuchałem. Jak przyjdzie paczka z trójką to sobie zdejmę z regału wszystkie.
PureHate
weteran forumowych bitew

08-01-2017, 19:33

Robię też selekcje niektórym rzeczą z kolekcji i wykopałem dwa albumy Bestial Mockery jakie miałem na półce mianowicie Slayaing The Life i Gospel of Insane . Nie wiem co mnie skłoniło żeby to kupić w przeszłości,ale teraz zdecydowanie ich płyty nie przeszły selekcji i trafią na allegro.Jakieś to takie zachowawcze i za chuja nie czuje w tym wojny w przeciwieństwie do uwielbianego np przeze mnie Truppensturm chociaż to trochę inne granie. Tak czy siak kapela ta chyba nie jest szczególnie lubiana na tym forum z tego co widzę.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

08-01-2017, 19:47

Jakoś mnie ominął ten temat, lubiłem ich bardzo kiedyś, jak miałem straszną fazę na black/thrash. odświeżyłem ostatnio gospel of the insane i co prawda, trochę powietrze gdzieś uszło po latach, ale w sumie trochę szkoda, że poszli do piachu. slaying the life już mi tak nie podeszło, ale taki "metal fucking death" wciąż rozpierdala, szczególnie od połowy. tak na marginesie, to banda miłych ludzi, wokalista lądował chyba ze dwa razy w psychiatryku hehe
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
PureHate
weteran forumowych bitew

08-01-2017, 19:55

Mental pisze:Jakoś mnie ominął ten temat, lubiłem ich bardzo kiedyś, jak miałem straszną fazę na black/thrash. odświeżyłem ostatnio gospel of the insane i co prawda, trochę powietrze gdzieś uszło po latach, ale w sumie trochę szkoda, że poszli do piachu. slaying the life już mi tak nie podeszło, ale taki "metal fucking death" wciąż rozpierdala, szczególnie od połowy. tak na marginesie, to banda miłych ludzi, wokalista lądował chyba ze dwa razy w psychiatryku hehe
No właśnie Slaying the Life mi bardziej podeszło nie jest to płyta na jedno kopyto jak Gospel.Coś kiedyś musiało mi się w tej kapeli podobać,że znalazły się ich płyty w mojej kolekcji.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

08-01-2017, 19:57

mi właśnie na odwrót - "gospel..." to taka bezkompromisowa jazda bez trzyanki, a "slaying..." taka trochę bardziej wyrafinowana, ugrzeczniona.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

10-01-2017, 01:36

Był o nich temat założony jeszcze przed premierą drugiej płyty. Miał kilka stron i wszyscy się w nim trzepali nad twórczością Szwedów. Ja również, bo do trzeciej płyty włącznie bardzo sobie ceniłem. Teraz tematu już nie ma, jak również praktycznie wszystkich użytkowników, którzy się w nim produkowali, ale to już przyczynek do innej dyskusji, koniecznie przy procentach.
Wracając do naszych sąsiadów z północy - mam wszystkie ich płyty plus split z DESTRUKTOR.
Najbardziej lubię chyba debiut, kupiony jeszcze w okolicach premiery. Prymitywne, prostackie, ale nadrabiające zezwierzęceniem granie. Wcześniej w zasadzie grać nie umieli, potem nauczyli się trochę za dobrze i magia gdzieś uleciała. Przynajmniej tak mam zakodowane w pamięci, bo samej muzyki z dwóch ostatnich płyt już nie kojarzę. Odświeżę w najbliższych dniach. Tak jak "Christcrushing hammerchainsaw", które tej nocy leci już po raz piąty.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

19-01-2017, 13:46

morbid pisze:Obrazek

totalnie dzika i opetana....jestem w strzepach kiedy słucham tego krążka...NAJLEPSZA ICH PŁYTA !!!!

uwielbiam!!!!!
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-01-2017, 15:17

Tez mam jazdę ostatnio na nich i na jedynkę Impaled Nazarene. Bestial Mockery to tacy chyba trochę niedoceniani szaleńcy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ODPOWIEDZ