Sect Pig
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hailstorm
- rozkręca się
Sect Pig
Nie wiem czy topik już był, ale wyszukiwarka nic nie znalazła. Sect Pig gra coś na modłe VON, jest w chuj enigmatyczny, nie wiadomo kim są, skąd są, wiadomo chyba tylko że są i grają tajemniczy \ eksperymentalny świnski Black Metal. Powiem tyle że twórczość czyli EP Slave Destroyed i kolejny krótkograj Self Reversed ryje banie na poważnie swoimi świnskimi wokalami (serio). Co o nich sądzicie, myślicie? PS krążyły plotki że są z Kanady (Czego raczej można się spodziewać ;)
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Sect Pig
O kłerwa ! "Slave Destroyed" to niezły patologiczny wyziew !
A ktoś z was już badał ten materiał ' Self Reversed' ?
A ktoś z was już badał ten materiał ' Self Reversed' ?
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
+1TheDude pisze:O kłerwa ! "Slave Destroyed" to niezły patologiczny wyziew !
Niezaprzeczalnie. Właśnie się tym katuję, od pewnego czasu siada lepiej niż Revenge. Polecam.
Chętnie bym dorwał CD w swoje brudne łapska, ale póki co można sprawdzić tutaj (ja jeszcze nie próbowałem):TheDude pisze:A ktoś z was już badał ten materiał ' Self Reversed' ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- TheDude
Ten nowy strzał już zapuściłem i nadal jest nieźle, ale momentami nieco ''spokojniej'' :)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Też się jednak skusiłem, i faktycznie, np. od 15.20 jakoś tak wesoło się robi..TheDude pisze:Ten nowy strzał już zapuściłem i nadal jest nieźle, ale momentami nieco ''spokojniej'' :)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
- TheDude
^ Kurwasz, nie mogie się tego doczekoć !!!!