W zalewie przeciętnych płyt, które wysyrwa branża śmerćmetalowego podziemia każdego dnia ta płyt po prostu mieć mieć swój temat co niechybnie powinno mieć miejsce w 2012 roku w momencie ukazania się pełniaka tych Australijczyków. Co tu mamy? Kurwa kompletnie wszystko to co robi dobrze miłośnikom tak plugawych i i wionących odorem zgniłego mięsa dźwięków. Wyśmienite ciężkie momentami jak Landkreuzer riffowanie, świetne miodne kompozycje w raz wolnych łamiących trzewia tempach by później przyspieszyć i ostrzelać piechotę salwą z MG 34, z kawalerią gitar prujących flaki i kanonadą perkusyjną na czele. Całości dopełnia wściekły grobowe darcie mordy(momentami opętańcze) chorążego ,który dumnie w swojej zgniłej trupiej dłoni trzyma sztandar z godłem najbardziej bluźnierczych nazw Australijskiego kontynentu nawołując do boju.
[youtube][/youtube]
Backyard Mortuary
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Backyard Mortuary
Ostatnio zmieniony 29-04-2017, 16:25 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Backyard Mortuary
Parę zdań o tej dobrej kapeli padło w temacie "AUSTRALIA". Niestety pozostanie po nich tylko jeden album.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
I bardzo dobrze ale warto takie kapele przywoływać na tapetę ,bo później giną w gęstwinie postów.
Tak btw dla mnie właśnie 3 kawałek Mutation to jest doskonały przykład jak pisać rozpasane utwory ,które oczarowują słuchacza. Co tu sie kurwa dzieje przez te 7 minut- to jest obłęd i najlepsza cześć płyty.
A wkleję dla leniwych
[youtube][/youtube]
Tak btw dla mnie właśnie 3 kawałek Mutation to jest doskonały przykład jak pisać rozpasane utwory ,które oczarowują słuchacza. Co tu sie kurwa dzieje przez te 7 minut- to jest obłęd i najlepsza cześć płyty.
A wkleję dla leniwych
[youtube][/youtube]
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
PIJESZ COS DZISIAJ???