AJATTARA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AJATTARA
Wsiowa muzyka i jeszcze gorszy teledysk. Nie wiem co mnie skusiło ale pewnie ten news na głównej stronie i magia Masterfula.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Panowie widzę się nie poznali.
Zalecam zatem wcześniejsze dokonania
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a co do ironii
[youtube][/youtube]
a tym, którzy nie wpadli jeszcze na to polecam przejrzeć skład zespołu, aktualny i wcześniejszy.
Zalecam zatem wcześniejsze dokonania
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a co do ironii
[youtube][/youtube]
a tym, którzy nie wpadli jeszcze na to polecam przejrzeć skład zespołu, aktualny i wcześniejszy.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Mimo najszczerszych chęci nie rozumiem nic z tego. Jeśli jest jakieś drugie dno, proszę o wytłumaczenie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wołają na nas - "szataniści" pokazujemy środkowy palec i krzyczymy - AVE SATANA! Wołają zapijaczone brudasy to chlejemy. Nie, nie gramy transgresywnej czarnej sztuki dla fanów Enemy of Man. :-)
Kawałek jest mega zajebisty. Wkręcił mi się od jakiegoś czasu i nie może się odkręcić.
Kawałek jest mega zajebisty. Wkręcił mi się od jakiegoś czasu i nie może się odkręcić.
all the monsters will break your heart