Widzę, że ostatnio szwedzki death metal jakoś mniej popularny się zrobił, czyżby przesyt? Ja tam lubię, nawet bardzo. Niedawno Blood Mortized wypluł swojego trzeciego longa, więc sposobność jest przednia aby temat założyć.
tutaj nowy album do odsłuchu:
Pierwszy garnitur to raczej nie jest, ale słucha się bardzo przyjemnie.
BLOOD MORTIZED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: BLOOD MORTIZED
Zespół najwyraźniej zasugerował się zerowym zainteresowaniem na forum i przestał istnieć.
Dopiero dzisiaj niechcący trafiłem na taką informację zaglądając na MA podczas słuchania płyt zespołu.
Ja żałuję, bo mimo zalewu takiego grania zespół miał coś swojego do zaoferowania.
Dopiero dzisiaj niechcący trafiłem na taką informację zaglądając na MA podczas słuchania płyt zespołu.
Ja żałuję, bo mimo zalewu takiego grania zespół miał coś swojego do zaoferowania.