BEYOND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: BEYOND
Kapitalny ten krążek, intensywność Incantation wymieszana z żywiołowością pierwszych płyt Kreatora. Po takich krążkach można myśleć, że death metal ma się dobrze.
The madness and the damage done.
-
- zaczyna szaleć
Kurt pisze:Kapitalny ten krążek, intensywność Incantation wymieszana z żywiołowością pierwszych płyt Kreatora. Po takich krążkach można myśleć, że death metal ma się dobrze.
Gdzie tam panie Incantation?? Necrovore, early Morbid Angel, no i Possessed! Zabójcza płyta, na pewno jedna z lepszych DM w tym roku.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Intensywność podobna jak na płytach Incantation. Chodziło mi o zagęszczenie kompozycyjne (choć chyba bardziej brzmieniowe), nie o nawiązanie do konkretnych dźwięków czy klimatu Amerykanów...
The madness and the damage done.
-
- weteran forumowych bitew
bardzo dobra płyta! kupiłem z allegro 1 egzemplarz niestety nie dla siebie i teraz mam nieco wkurwa :)
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
to kup u hellthrashera
- Sova
- rasowy masterfulowicz
za kilka dni dostanę kilka sztuk:
BEYOND - "Fatal power of death" KASETA

20 zł + wysyłka
malignantvoices@gmail.com
BEYOND - "Fatal power of death" KASETA

20 zł + wysyłka
malignantvoices@gmail.com
- zawlekacz
- w mackach Zła
- moonfire
- zahartowany metalizator
Podbijam, też chcę CD. Kuerwa, urywa łeb!!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.agoniarecords.com/index.php? ... le&id=3345moonfire pisze:Podbijam, też chcę CD. Kuerwa, urywa łeb!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
może chociaż mała epeczka w tym roku
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ano, przydałaby się. Ostatni debiut w metalu, który mną w takim stopniu pozamiatał to chyba było Excoriate (o ile można debiutem można nazwać materiał wydany "pośmiertnie").
W ogóle ten album jest kapitalny, że głowa mała. Pomysłowy, całkiem bogaty jeśli chodzi o kompozycje i różnorakie smaczki jak na gruz death metal. Jednocześnie, co ciekawe, jest dość ubogi w jakieś przejścia czy wstawki "pośrednie" i przez to materiał jest zwarty i kurewsko wręcz intensywny. A ciężar zaserwowany w Definite Decease nie pozostawia jeńców, zdecydowanie mój faworyt na Fatal Power of Death.
W ogóle ten album jest kapitalny, że głowa mała. Pomysłowy, całkiem bogaty jeśli chodzi o kompozycje i różnorakie smaczki jak na gruz death metal. Jednocześnie, co ciekawe, jest dość ubogi w jakieś przejścia czy wstawki "pośrednie" i przez to materiał jest zwarty i kurewsko wręcz intensywny. A ciężar zaserwowany w Definite Decease nie pozostawia jeńców, zdecydowanie mój faworyt na Fatal Power of Death.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
mnie jeszcze poskładał zacnie, przy okazji też z Niemiec debiut Alchemyst - Nekromanteion
In a world of compromise...some don't
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Prawda. Szkoda tylko, że sam zespół poszedł do piachu, pozwolę sobie przypomnieć.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wiadomo, co się z tymi ancymonami dzieje? Cisza od 4 lat i nic się nie dzieje niczym w polskim filmie, no chyba że to ja niedoinformowany taki jestem.
Tak, wiem że komuś tym postem podniosę ciśnienie, bo też oczekują jakichś wieści, no ale trudno.
Tak, wiem że komuś tym postem podniosę ciśnienie, bo też oczekują jakichś wieści, no ale trudno.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jeden koleś odszedł z zespołu ponad roku temu. Z tego, co widzę, to fryce grają jakieś pojedyncze koncerty. Nie znalazłem na razie wzmianki o jakimś nowym albumie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz