ACID WITCH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Re: ACID WITCH
Kapela bawi się świetnie - gorzej ze mną.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
http://www.witchinghour.pl/webshop/acid ... -1207.htmlAroHien pisze:jak tylko się pojawi to zaraz kupuje.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dzięki, jak do końca stycznia gdzieś tutaj nie wychaczę to pewnie skorzystam z tej oferty...IRONMIL pisze:http://www.witchinghour.pl/webshop/acid ... -1207.htmlAroHien pisze:jak tylko się pojawi to zaraz kupuje.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy ktoś już wyrobił sobie zdanie o "Stoned"? Dobry materiał, oczywiście bez żadnych artystycznych wzlotów, wirtuozerii, ale z klimatem horror, odrobiną humoru (Witchfynder Finder) i dużą dawką Szatana (Live Forever). Dobry materiał pod suto zakrapianą imprezę z tańcami opętańcami :-). What do ya think?

all the monsters will break your heart
- Block69
- zahartowany metalizator
Debiut i pierwsza EP bardzo mi sie podoba. "Stoned" jak dla mnie wyraźnie słabsza i pewnie już do niej nie wróce.
PENIS METAL
-
- weteran forumowych bitew
Bardziej przebojowa, mniej wiedźmowo/bagienna niż debiut, ogólnie fajna muzyka na jakąś imprezę, ale sama w sobie nie jest jakaś wybitna. Słucha się oczywiście przyjemnie, ale głębi w tym zasadniczo nie ma żadnej, ot, rozrywkowy metal z duża dozą humoru i dyystansu do świata i siebie, na niezłym poziomie. Debiut prezentował podobną filozofię grania, ale tam jednak była ciemniejsza kolorystyka, trochę większy nacisk na nastrój, więc ichnie "luzactwo" nie było aż tak bardzo wyeksponowane.nicram pisze:Czy ktoś już wyrobił sobie zdanie o "Stoned"?]
Ogólnie to lubię obie płyty pod ogóra i wudu.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Block69
- zahartowany metalizator
Pare dni temu wyszedł split bohaterów tematu z NUNSLAUGHTER i te dwa numery ACID WITCH są warte uwagi. Nawet bardzo. Znacznie lepsze od NUNSLAUGHTER. Jak trójka będzie na takim poziomie to będzie to ich najlepsza płyta.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PENIS METAL
- Glene
Naprawde bardzo dobre, zamaskowali lekko cepelie, zajebali bardziej zgnile brzmienie i robi sie interesujaco, szczegolnie drugi numer.
- IMP-|-OUS
[youtube][/youtube]