no i gdzie ten wywiadzik? ;)BadBlood pisze:doskonały band, uwielbiam "Catacoms of the Grotesque", jedna z najlepszych death metalowych płyt minionej dekady
mam na słuchawkach kawałek nagrany już po tej płycie (ale jeszcze ze starym wokalistą). i powiem tyle, że jeśli kierunek zostanie utrzymany, to dwójka będzie sroga. wolniej, mroczniej, ciężej, bardziej to wszystko puszczone na żywioł, a w tle oczywiście rzęzi i sapie Przedwieczny. trochę, mam wrażenie, po linii Grave Miasma, te klimaty, będzie dobrze. płyta ma być wydana jeszcze w tym roku i już nie mogę się jej doczekać.
Denial (MEX)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: Denial (MEX)
jest przymiarka do drugiej płyty, niusik na głównej stronie
http://www.masterful-magazine.com/newsy ... &id=346861
http://www.masterful-magazine.com/newsy ... &id=346861
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale Denial wydało w poprzednim roku epkę, którą można odsłuchać tutaj (Link). Jak dla mnie brzmi to bardzo dobrze.
The madness and the damage done.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
nie, ale zwróciłem uwagę że debiut kosił dosyć konkretnie skorupkę
In a world of compromise...some don't
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie inaczej. Chętnie wracam do tej płyty.KAKAESIAK pisze:nie, ale zwróciłem uwagę że debiut kosił dosyć konkretnie skorupkę
The madness and the damage done.
-
Muszę się wypowiedzieć dla dobra swojego sumienia. Podkłady magmy które zalewają słuchacza na lonpleju wprawiają w konsternację 99% długowłosych pięknisiów chcących być Incantation . Blisko 45 minut obcowania z namacalnym wyziewem prosto z katakumb pełnych stęchlizny i smrodu rozkładu zwłok w otoczce siarczystej zawiesiny. Mus dla fanów tych klimatów.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Harlequin

DENIAL “Obsequies Of The Immemorial” compilation CD is available for pre-order at the online store. Official release date is February 16 2018.
DENIAL’S 2017 “Obsequies Of The Immemorial” CD compilation! Archiving right from the “Immense Carnage Vortex” 7″ up till the “11°22.4’N 142°35.5’E” 7″, also includes unreleased track, Dream Death and Cenotaph covers! plus live tracks.
“Obsequies Of The Immemorial” cover art was created by Misanthropic Art
Highlyreommended for fans of: CENOTAPH, SHUB NIGGURATH and BLOODSOAKED.
Pre-order at: https://www.chaos-records.com/product/d ... pre-order/
-
Jedna z najbardziej dewastujących płyt DM ostanich lat i zajebisty powiew świeżości. Parę razy mocno tu na forum ejakulowałem nad debiutem ale słusznie ,bo to kawał kapitalnej muzyki. Do tego ta smolista produkcja- lepszej dla takiej muzyki nie potrafię sobie wyobrazić.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.