Podbijam (Link).Skaut pisze:wspaniałe wideło:
Stwierdzam, że od czasu "Animatronic" nic równie dobrego w tym gatunku nie wyszło.
ABORYM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: ABORYM
wstyd się przyznac ale przesłuchałem nowy album i naprawdę mi się podoba. nie to co poprzednia padaka. a utwór tytułowy to niezły hit!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Bardzo pozytywnie zaskakuje ten nowy ABORYM - miałem wrażenie, że na poprzednim krążku stracili swoją tożsamość. Tu znów mamy powrót do klimatów, za które ten zespół kiedyś polubiłem.
- mrwth
- zaczyna szaleć
Psychogrotesque podobał mi się dużo bardziej, szkoda tylko że wstawki techno były bez jebnięcia. Dirty wydaje się być nienajgorszy, ale muszę go jeszcze kilka razy na spokojnie przesłuchać.
-= Pasażer Balonu =-
A dla mnie Psychogrotesque była płytą zupełnie bez wyrazu i bez charakteru.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Bardzo mi się spodobała nowa płyta. Nawet wokal z pierwszego kawałka śpiewający "This world want to fuck you!" z manierą wokalisty a'la korn nie przeszkasza. Szkoda tylko, że Agonia zwaliła wydanie wersji w pudełku i na tylnej okładce jest wymienionych 16 kawałków zamiast 10.
Tak, bardzo fajna ta płyta. Kupiłem akurat wersję digi z dwoma CD i u mnie wszystko się zgadza :) Tzn na tylnej okładce pewnie jest to samo co u Ciebie :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... videoclip/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- longinus696
- zahartowany metalizator
Ja pierdolę... jakie skrajne gówno. Metalowcom powinno się zabronić robienia klipów, z niewielkimi wyjątkami.manieczki pisze:http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... videoclip/
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii

Śliczni są. Chłopaki z plakatu. Pytam tylko czy za tymi markowymi kosmetykami pójdzie równie dobra muzyka czy znowu będzie muzyczna sraczka?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Szybkie pytanie. Jako że ostatnio szukam czegoś w klimacie THORNS to warto brać się za cokolwiek tego zespołu? A jak tak to za które albumy?
-
Ja bym ich odpuścił i wziął na ruszt Blacklodge Solarkult ,Red harvest Internal Punishment Programs lub też bohaterów tematu płyta dnia Diabolos Rising .Deathhammer66 pisze:Szybkie pytanie. Jako że ostatnio szukam czegoś w klimacie THORNS to warto brać się za cokolwiek tego zespołu? A jak tak to za które albumy?
Co nie zmienia postaci rzeczy ,że nikt wcześniej czy później do poziomu Thorns się nie zbliżył.
Poza tym ostatnie Mayhem to jest Thorns worship a nie wannabe wiec warto dać szanse tej płycie.
Daje urla do tematu gdzie padło parę nazw
http://aaxxxxxxx.masterful-magazine.com ... &start=920
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dzięki, będzie badane :)
Co do MAYHEM, to mimo wszechobecnej krytyki podobała mi się ta płyta, mimo że Ordo jest jednak znacznie lepsze. Nie wiem jak teraz, nie słuchałem sporo czasu, ale generalnie kosmos i przestrzeń lubię więc powinno nadal mi robić.
Co do MAYHEM, to mimo wszechobecnej krytyki podobała mi się ta płyta, mimo że Ordo jest jednak znacznie lepsze. Nie wiem jak teraz, nie słuchałem sporo czasu, ale generalnie kosmos i przestrzeń lubię więc powinno nadal mi robić.
-
- postuje jak opętany!
Nowy album Aborym TRAGICZNY. Szkoda, bo to była kiedyś taka fajna kapela :(
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Tak sobie słucham i nie wiedziałem, że on teraz chcą być jak NIN. Tragiczne to nie jest, ale... no właśnie. Trochę się pośpieszyłem chyba z zakupem w ciemno :)
-
z czystej ciekawości się zapytam. możliwe, że czegoś już słuchałem tej kapeli, ale za chuja nic nie kojarzę. czy warto i jeśli tak, to które płyty?
- dzikens
- zaczyna szaleć
With No Human Intervention warto, choć może to być mocno niedzisiejsze. Fajny teknometal i tyle.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."