wlasnie sprawdzam ten hemodr i jest ok, jednak duzo lepiej wchodzi mi inny projekt tego pana, mianowicie DEADLIFE
[youtube][/youtube]
Hermóðr
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: Hermóðr
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
- wilczar
- zaczyna szaleć
A tu zapowiedź nowego wydawnictwa "płaczka", na które złożą się 2 Ep-ki.
Wydanie w digipaku. Limit 250 szt.
[youtube][/youtube]
Wydanie w digipaku. Limit 250 szt.
[youtube][/youtube]
- wilczar
- zaczyna szaleć
V pełny album Hermóðr już dostępny. Jewel case 22zł. Digipak (limit 100) 32zł. Winyl wkrótce.
A tu oficjalne video do jednego z utworów.
[youtube][/youtube]
A tu oficjalne video do jednego z utworów.
[youtube][/youtube]
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Temat nie ruszany od roku, a smutny Szwed nagrywa i nagrywa. 2 tygodnie temu Wolfspell wydało siódmą już pełną płytę.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- weteran forumowych bitew
Zawsze się zastanawiałem, co kieruje ludźmi słuchającymi tego bzyk bzyk metalu w wykonaniu tego nieszczęśnika? To jest tak biedne, banalne i nudne że faktycznie tylko iść i się powiesić z powodu straty czasu i kasy na to muzyczne kuriozum.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ostatnie dwie płyty sobie zakupiłem i tak mi się spodobały, że zapoznałem się z całą dyskografią. Nie weszły mi tylko Vinter i The Howling Mountains. Czy kuriozum i bieda? Oczywiście, ale co z tego, skoro większość black metalu tak odbieram. Fajnie mi się słucha zimową porą muzyki relaksacyjnej spod tego szyldu. :-)
all the monsters will break your heart
- pr0metheus
maly update-kompletnie nie jest ok, poczatki zapowiadaly w miare ciekawy projekt, teraz jest to tak okrutnie meczace slodkawe pierdzenie ze nie da sie tego przesluchac w calosci.pr0metheus pisze:wlasnie sprawdzam ten hemodr i jest ok
niech to miejsce niebawem zniknie