Druga piosenka. Tym razem stary, dobry USURPRESS:
[youtube][/youtube]
USURPRESS (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: USURPRESS (SWE)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nigdy nie sądziłem, że będę kiedyś bluzgał na ten zespół, ale nowa płyta to takie gówno z mydłem (z przewagą tego pierwszego), że nie mogę się powstrzymać. Całość wygląda tak jakby panowie spotkali się w studio z zamiarem zrobienia czego całkiem nowego i z braku koncepcji ściągnęli zza miedzy trochę od OPETH, trochę od Dana Swano i w akcie desperacji zagrali kilka dźwięków, które wychodzą im dobrze. Płyta niesłuchalna z wyjątkiem utworu "Ships of Black Glass (I: Shards, II: Black Echo) ", lecz tylko jego pierwszej części, która pokazuje siłę starego, dobrego USURPRESS. Będzie to pierwsze wydawnictwo Szwedów, którego nie kupię, ale to już nie jest mój problem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Wytrzymałem 4 pierwsze numery słuchając oczywiście mp3. Niesłuchalne to było. Porównania do Opeth i Dana Swano jak najbardziej trafne, ale w wydaniu Usurpress totalnie nieprzekonywujące.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
ten album to farsa, jestem zniesmaczony, kurwa kto by poimyślałPacjent pisze:Nigdy nie sądziłem, że będę kiedyś bluzgał na ten zespół, ale nowa płyta to takie gówno z mydłem (z przewagą tego pierwszego), że nie mogę się powstrzymać. Całość wygląda tak jakby panowie spotkali się w studio z zamiarem zrobienia czego całkiem nowego i z braku koncepcji ściągnęli zza miedzy trochę od OPETH, trochę od Dana Swano i w akcie desperacji zagrali kilka dźwięków, które wychodzą im dobrze. Płyta niesłuchalna z wyjątkiem utworu "Ships of Black Glass (I: Shards, II: Black Echo) ", lecz tylko jego pierwszej części, która pokazuje siłę starego, dobrego USURPRESS. Będzie to pierwsze wydawnictwo Szwedów, którego nie kupię, ale to już nie jest mój problem.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pan wokalista zawinął się z tego świata.
-
Bardzo niedobrze. Choć ostatni album brzmi wręcz żenująco agonalnie to wydawało się, że kolesie dojdą do jedynie słusznych wniosków i na kolejnym materiale znowu wykonają kawał świetnej deathmetalowej roboty, a tu taki koniec (chyba).gelO pisze:Pan wokalista zawinął się z tego świata.