Dobra, dość pierdolenia o lizaniu czaszek i gumiakach w łóżku. Krótko i na temat. Projekt obecnie rezydujący u Hamburgerów, mający polską nazwę, brzmi jakby ktoś wygrzebał nagrania z lat 90. Mi to robi dobrze.
[youtube][/youtube]
NAJWYŻSZY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Re: NAJWYŻSZY
186cm
-
- zaczyna szaleć
Podoba się.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Już w kilku tematach dawałem wyraz, że robi mi ten materiał bardzo. Świetna rzecz.
Ciekawe, kto stoi za tym projektem. Zważywszy na polską nazwę i pojawiające się tu i ówdzie głosy o rzekomych wpływach "polskiej szkoły bm lat 90-tych" - może jakiś rodak emigrant?
Tak czy inaczej, warto śledzić jak to się rozwinie.
Ciekawe, kto stoi za tym projektem. Zważywszy na polską nazwę i pojawiające się tu i ówdzie głosy o rzekomych wpływach "polskiej szkoły bm lat 90-tych" - może jakiś rodak emigrant?
Tak czy inaczej, warto śledzić jak to się rozwinie.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- mistrz forumowej ceremonii
To mój projekt. Dzięki za pozytywne komentarze.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Tak Bodek, a w rzeczywistości pewnie niecały metr siedemdziesoąt.Bohdan pisze:186cm
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
:(((
skond wiedziałeś...
skond wiedziałeś...