BARDZO tradycyjne podejście do Death Metalu. Mi akurat czegoś takiego ostatnio było trzeba. Widziałem ich rok temu w Progresji - bardzo dobrze wypadli.
"Overthrown Divinity" to ich pierwsze demo. Zadziwia dojrzałość i profesjonalizm. Wzrusza do łez (chlip...) wierność kanonowi gatunku.
Zapraszam:
http://www.myspace.com/ferosity
FEROSITY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
FEROSITY
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- KUba
- świeżak
Re: FEROSITY
"Overthrown Divinity" jest całkiem ok, dawno nie słuchałem, ale pamiętam że się to trochę katowało.
- Gore_Obsessed
Jak dowiedziałem się w dniu wczorajszym od gitarzysty drugi materiał ma być wydany około czerwca, najprawdopodobniej znów przez Redrum. Ja czekam. Na wczorajszym koncercie w warszawskim Metal Cave prezentowali już nowe rzeczy, ale ciężko coś powiedzieć po jednym odsłuchaniu na żywca. Życzę powodzenia, w każdym razie.
-
- postuje jak opętany!
Za to na piątkowym koncercie w lublinie straaaaasznie mnie wynudziiili, sory może i grają poprawnie, ale reprezentują ten styl DM którym ja już po prostu sram na boki od nadmiaru, zresztą widać było po ludziach że zachwyceni też nie byli, ale niech grają,niech grająGore_Obsessed pisze: Na wczorajszym koncercie w warszawskim Metal Cave prezentowali już nowe rzeczy, ale ciężko coś powiedzieć po jednym odsłuchaniu na żywca.
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Gore_Obsessed
Ja uważam, że ich materiałowi naprawdę warto dać szansę. Po porządnym osłuchaniu naprawdę zyskuje. Nie rozumiem lekceważenia tej kapeli. Chociaż... w zasadzie wszystko staje się jasne, w świetle tego jaka muzyka ma w naszym kraju największe powodzenie w ostatnich latach. Taki Death Metal środka (w najlepszym znaczeniu takiego określenia) bardzo cienko u nas przędzie, niestety.
- Najprzewielebniejszy

Stołeczni death metalowcy z Ferosity informują o wydaniu pod skrzydłami Let It Bleed Records swojej trzeciej płyty "Blasphemous Verses". Płyta do nabycia m.in. w sklepie zespołu pod adresem http://www.ferosity.8merch.com/services/store" onclick="window.open(this.href);return false;, zaś numer "They Rise" do odsłuchu tu: " onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Marro
- świeżak
- Kontakt:
15 września ukazał się nasz nowy album "Revelation Of Insanity".
Płyta wydana własnym sumptem. Dwa utwory do odsłuchu tu:
Last Remains Of Sanity:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hunter Instinct:
Płyta dostępna u nas - piszcie na m.me/Ferosity lub ferosity@ferosity.com.
Miłego odbioru \m/

Płyta wydana własnym sumptem. Dwa utwory do odsłuchu tu:
Last Remains Of Sanity:
Hunter Instinct:
Płyta dostępna u nas - piszcie na m.me/Ferosity lub ferosity@ferosity.com.
Miłego odbioru \m/