ZEALOTRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: ZEALOTRY
Zgadzam się z panami. Dobry numer.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
O kurwancka. Bardzo dobry numer (poza tymi chórami na końcu). Nie spodziewałem się, bo jakoś poprzedni pełniak średnio mi podszedł.
- vicek
- zahartowany metalizator
Eeeee te chóry dobre właśnie bo jest ich mało , dodały smaczku a nie jak na nowym dimmu borgir....Harlequin pisze:O kurwancka. Bardzo dobry numer (poza tymi chórami na końcu). Nie spodziewałem się, bo jakoś poprzedni pełniak średnio mi podszedł.
- Harlequin
Ja generalnie nie lubie chórów i orkiestracji, a z tego co pamiętam to chyba na dwójce było ich troche za dużo jak na mój gust
- vicek
Ja zależy od miksu .. Kurczę taki kawałek a praktycznie zero rozgłosu ,Harlequin pisze:Ja generalnie nie lubie chórów i orkiestracji, a z tego co pamiętam to chyba na dwójce było ich trochę za dużo jak na mój gust
- Harlequin
Będzie dobra płyta coś czuje.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kawałek wyśmienity. Poprzedni album zreszta tez jest bardzo dobry. Tych wypominanych tutaj orkiestracji nie jest wcale dużo a te które są nie gryzą się specjalnie z całą resztą
- Harlequin
Płyta wyciekła do internetów :)
- Harlequin
Dobra, a nawet bardzo dobra płyta im wyszła. Muzycznie jest świetnie, kawał dobrego, technicznego grania, które "żre". Najsłabszym punktem są wokale, raczej śpiewane na jedno tempo, przez co troche ginie dramaturgia krążka, niemniej można to przeboleć. Chórów i orkiestracji mało, wiec jest ok. Będzie słuchane.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wokale bardzo dobre, głównie dlatego, że są takie nietypowe.Harlequin pisze:Dobra, a nawet bardzo dobra płyta im wyszła. Muzycznie jest świetnie, kawał dobrego, technicznego grania, które "żre". Najsłabszym punktem są wokale, raczej śpiewane na jedno tempo, przez co troche ginie dramaturgia krążka, niemniej można to przeboleć. Chórów i orkiestracji mało, wiec jest ok. Będzie słuchane.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Bardzo dobry ten nowy numer; muszę przyznać, że nie spodziewałem się, biorąc pod uwagę dosyć rozmemłaną zawartość dwójki. Czy bdb Koledzy z forum poratują jakimiś wskazówkami odnośnie obadania całej zawartości? ;)
- dzik
W radzieckich wypożyczalniach jest, jeśli Cię to interesuje.Pteroczłek pisze:Bardzo dobry ten nowy numer; muszę przyznać, że nie spodziewałem się, biorąc pod uwagę dosyć rozmemłaną zawartość dwójki. Czy bdb Koledzy z forum poratują jakimiś wskazówkami odnośnie obadania całej zawartości? ;)
dobry kościół to kościół spalony
- Harlequin
Nowe Zealotry do kupienia u hellthrashera
- vicek
Dobra wiadomośćHarlequin pisze:Nowe Zealotry do kupienia u hellthrashera