PROSTITUTE DISFIGUREMENT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PROSTITUTE DISFIGUREMENT
Troszeczke slychac, ale PD ma chyba wiekszego kopa niz Sinister. Wieki nie sluchalem tej kapeli , zajawka zaostrzyla apetyt na caly album. Z ciekawoscia sprawdze calosc. Kiedy to dokladnie wychodzi?
-
W pierwszych miesiącach 2019 r.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Zajebista rzecz. Ta kapela z płytę na płytę robi się lepsza. Pewny zakup.
-
- weteran forumowych bitew
Cicho siedzieli Holendrzy przez 5 lat, więc mieli trochę czasu, żeby coś niepospolitego wysmażyć. Brzmi to interesująco. Chyba wcześniej grali z bardziej słyszalnym grindowym pazurem, ale to musiałbym sobie potwierdzić przez przypomnienie poprzednich materiałów.
Jeżeli następne utwory będą tak samo płynnie mijały jak pierwszy promocyjny, to z chęcią siegnę po całość.
Jeżeli następne utwory będą tak samo płynnie mijały jak pierwszy promocyjny, to z chęcią siegnę po całość.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Znowu troche inaczej ale oni sobie takie przerwy pomiędzy albumami robią, że nie jest to dziwne ;) Podoba mi się ten 'sinisterowski' kierunek. Czekam na całość.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Gdzieś zniknęły grind'owe wpływy, ale kawałek bardzo na tak - zwłaszcza wokale dobrze mi robią. Lista zakupów uzupełniona.Pacjent pisze:Z nowej płyty:
[youtube][/youtube]
Trochę czuć tu SINISTER.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Następny kawałek:
[youtube][/youtube]
wg mnie jeszcze lepszy!
[youtube][/youtube]
wg mnie jeszcze lepszy!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.