MISFITS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: MISFITS
Lombardo po wywaleniu ze Slayer nie może sobie nigdzie na dłużej znaleźć miejsca. Tym razem będzie próbował z Mistfits. Najbardziej szkoda mi Philm, druga płyta zapowiadała rozwój w dobrym kierunku a tu lipa.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Gunman pisze:Lombardo po wywaleniu ze Slayer nie może sobie nigdzie na dłużej znaleźć miejsca. Tym razem będzie próbował z Mistfits.
Zajebisty News.
edit: eee koncerty myślałem że płyta
Yare Yare Daze
- Maro
Nie wykluczone, że panowie w tym składzie coś razem nagrają - tak ponoć ludzie gadają.hcpig pisze:Gunman pisze:Lombardo po wywaleniu ze Slayer nie może sobie nigdzie na dłużej znaleźć miejsca. Tym razem będzie próbował z Mistfits.
Zajebisty News.
edit: eee koncerty myślałem że płyta
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Byłem wczoraj w Hydrozagadce na Gravesie. Świetny koncert, The Crimson Ghost tak samo. A i było sold out:)
- Oferma
Graves w Krakowie fantastycznie!!!!
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
Zajebiście daje radę, forma przednia. Do tego bezpośrednio po koncercie był do dyspozycji fanów i każdy mógł sobie zrobić z nim zdjęcie, dostać autograf itp, sam zagadywał ludzi. Zdecydowanie jestem chętny na powtórkę przy najbliższej okazji.
- Oferma
Tak, jak kol. Schizoid powiedział. Do tego dodam, że cichym bohaterem tego koncertu był dla mnie jeszcze grający akurat na basie u Gravesa Argyle Goolsby z Blitzkid.
How entranced we are by the fire